bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Барикади Єврореволюції укріплюються, як мінімум, до 17 грудня
12.12.2013

Після спроби зачистити майдан від барикад та мітингувальників, що була вчинена міліцією у ніч на 11 грудня, кількість людей та міць самих барикад зросла. Цю ніч на Майдані провели тисячі людей. 

"Сьогодні була рекордна ніч у всіх значеннях...Зафіксована найбільша кількість людей за весь час (у нічний час) - понад 30 тис. людей. Виступала рекордна кількість відомих музикантів та співаків, народних спікерів. Особисто я простояла на сцені понад 10 годин", - дописала на своїй сторінці фейсбуку українська співачка, активістка Майдану Руслана Лижичко.

Інфраструктура Майдану відновлена та укріплена. Чоловіки збільшили висоту барикад, та значно укріпили їх по всьому периметру. Тепер мури укріплені дошками, металевими решітками, металевими конструкціями, подекуди, колючим дротом.

Життя Майдану продовжується у звичному режимі: тепер волонтери зачищають сніг, займаються укріпленням мурів, годуванням протестувальників. 

Грубих порушень порядку зафіксовано не було, ситуація у всьому Києві залишилась спокійною. 

Руслана Лижичко закликала мітингувальників залишатися на Майдані Незалежності в Києві мінімум до 17 грудня, коли відбудеться чергове засідання українсько-російської міждержавної комісії. Прем’єр-міністр підкреслив, що під час 6-го засідання міждержавної комісії планується підписати План дій з врегулювання торговельних обмежень у двосторонній торгівлі між Україною і Росією на 2013-2014 роки.



«Відразу хочу припинити спекуляції: ніяких розмов про Митний союз не буде, ніяких документів Уряд не готує. Я наперед хочу попередити ці спекуляції. Тому зараз відповідально про це заявляю», - наголосив він. Про це пише Урядовий портал

За повідомленнями Радіо Свобода, жителі Львівської, Тернопільської та Івано-Франківської областей 12 грудня вирушать до Києва для участі в акціях Євромайдану.

Більше фото

Читайте також:

Увага! Копіювання доступне лише для зареєстрованих користувачів порталу ГУРТРеєстрація займає менше однієї хвилини. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.