bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Народне віче збудувало нові барикади (фото)
09.12.2013

Сотні тисяч людей вийшли вже третю неділю поспіль на Народне віче 8 грудня 2013 року. Колони прихильників євроінтеграції та борців за права побитих студентів рухалися з усіх напрямків - площі Льва Толстого, Золотих воріт, Михайлівського собору.

На самому Майдані незалежності - тиснява. Виступаючі на сцені простять розосередитися по схилах та вуличках, щоб уникнути небезпеки. 

Серед виступаючих - представники опозиції, Блаженніший Любомир Гузар, Руслана, Ольга Богомолець, Дмитро Павличко, брати Капранови, Тарас Петриненко, Левко Лук'яненко та інші. Всі вони закликають залишатися на Майдані, підміняти одне одного, не здаватися і боротися за свої цінності до кінця.






"Перш за все, відпустіть, будь ласка, людей, яких ви захопили абсолютно жорстоко, по-злодійски, незаконно. Незаконно заджати людей, які вийшли за свої права",  - сказала Руслана у своїй промові.

Тим часом, активісти Євромайдану заблокували весь урядовий квартал на Печерську. На вулицях, що прилягають до Кабміну, Верховної Ради та адміністрації президента встановлено наметові містечка та барикади. Поруч - мітинг активістів від партії Регіонів, який охороняється міліцією. 



Радіо Свобода
повідомляє, що на Бессарабській площі столиці, неподалік від Майдану Незалежності, повалили пам’ятник Леніну. Одразу ж монумент почали розбивати і розбирати на сувеніри.

Більше фото.

Допомогти Майдану.

 Читайте також:

Увага! Копіювання доступне лише для зареєстрованих користувачів порталу ГУРТРеєстрація займає менше однієї хвилини. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.