bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Добірка грантів для організацій громадянського суспільства
12.03.2018

Ресурсний центр ГУРТ підготував добірку грантів для інституцій громадянського суспільства. Актуальні пропозиції фінансування відкриють можливості для реалізації проектів та ініціатив у різноманітних сферах. Обирайте саме те, що необхідно для вашої організації.

Camaleo відкриває програму підтримки розвитку організацій - 2018

Camaleo приймає заявки на участь у програмі підтримки розвитку громадських організацій. Програма передбачає надання підтримки терміном один рік громадським організаціям, які мають потребу у зовнішній підтримці, але не можуть собі дозволити високоякісні консультаційні послуги. Підтримка організацій розпочнеться з травня 2018 року. Дедлайн - 15 березня 2018 року.

Німецько-український пітчинг проектів від EVZ

EVZ приймає заявки на Пітчинг MEET UP! проектів - 2018. Переможці отримають від 2000 до 10000 євро на реалізацію проектів. Дедлайн - 15 березня 2018 року.

Стипендії уряду Франції на навчання у 2018-2019 роках

Уряд Франції оголошує конкурс стипендій на навчання у магістратурі та PhD у 2018 році. Дедлайн - 15 березня 2018 року.

Програма малих грантів від ГО «Київпрайд»

ГО «КиївПрайд» за підтримки Pact ENGAGE/USAID має можливість фінансово, організаційно, експертно підтримати кілька проектів (близько п’яти) з різних регіонів України. Дедлайн - 15 березня 2018 року.

Програма мікро-грантів від БО «БФ «Карітас Краматорськ»

Благодійний фонд «Карітас Краматорськ» оголошує конкурс мікро-грантів для громад, що опинились у зоні збройного конфлікту, внутрішньо переміщених осіб та громад, які надали притулок ВПО. Дедлайн - 15 березня 2018 року.

БФ «Карітас Київ» оголошує конкурс мікрогрантів

У межах проекту «Створення багатофункціональних соціальних центрів з питань подолання кризи та самодопомоги для осіб та громад, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні» БФ «Карітас Київ» оголошує конкурс грантів для: громад, що перебувають у зоні збройного конфлікту; внутрішньо переміщених осіб; громад, що прийняли ВПО. Дедлайн - 15 березня 2018 року.

БФ Карітас Київ шукає кандидатів та роботодавців за програмою «Гроші за працю»

В рамках проекту «Створення багатофункціональних соціальних центрів з питань подолання кризи та самодопомоги для осіб та громад, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні «Благодійний фонд «Карітас Київ» оголошує старт програми «Гроші за працю». Дедлайн - 15 березня 2018 року.

Конкурс на здобуття премії International ReSource Award

Швейцарський фонд Swiss Re Foundation оголошує конкурс на здобуття премії International ReSource Award. Претендентами на отримання премії можуть бути соціальні підприємницькі ініціативи, спрямовані на створення або розвиток нових підходів до вирішення існуючих соціальних та / або екологічних проблем, пов'язані зі сталою практикою управління водними ресурсами. Дедлайн - 16 березня 2018 року. 

Гранти на підтримку ініціатив громадянської освіти

Проект USAID/Долучайся! який здійснюється організацією Пакт за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку  оголошує конкурс на підтримку ініціатив у сфері громадянської освіти заради реформ в Україні. Дедлайн - 16 березня 2018 року.

Конкурс на програму інституційних грантів для ОГС

Проект USAID «Долучайся!», який здійснюється організацією Пакт за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку, оголошує конкурс на другу програму інституційних грантів для організацій громадянського суспільства. Мета конкурсу – надання інституційної підтримки національним і регіональним організаціям, мережам і коаліціям для сприяння громадському активізму на національному, регіональному та локальному рівнях. Дедлайн - 16 березня 2018 року.

Конкурс грантів від Програми USAID «Нове правосуддя»

Програма USAID з реформування сектору юстиції «Нове правосуддя» оголошує конкурс заявок для українських неурядових організацій на отримання гранту на здійснення громадського моніторингу стану дотримання прав людини і поваги до них з боку органів місцевого самоврядування. Дедлайн - 16 березня 2018 року.

Конкурс грантів «Підтримка регіонального діалогу в пенсійній реформі»

Інститут економічних досліджень та політичних консультацій у співпраці з «Європейською правдою», в рамках проекту «Просування реформ в регіони» оголошує спеціалізований конкурс грантів «Підтримка регіонального діалогу в пенсійній реформі». У конкурсі можуть брати організації, які працюють в одній чи декількох з наступних областей: Волинська, Закарпатська, Івано-Франківська, Львівська, Рівненська, Тернопільська, Хмельницька, Чернівецька або Херсонська області. Дедлайн - 20 березня 2018 року.

Конкурс грантів «Підтримка регіонального діалогу в реформі освіти»

Інститут економічних досліджень та політичних консультацій у співпраці з «Європейською правдою», в рамках проекту «Просування реформ в регіони» оголошує спеціалізований конкурс грантів «Підтримка регіонального діалогу в реформі освіти». Максимальний розмір гранту - 310 000 грн. Дедлайн - 20 березня 2018 року.

IREX оголошує відбір заявок на участь у програмі ПУЛЬС

 Міжнародна організація IREX оголошує відбір заявок на участь у проекті ПУЛЬС («Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні») для бібліотек та громадських організацій об’єднаних територіальних громад України. Дедлайн - 20 березня 2018 року.

Програма Розвитку співпраці та допомоги демократії від Посольства Литовської Республіки в Україні

Посольство Литовської Республіки в Україні запрошує подавати проекти заявок щодо розвитку співпраці на виконання програми Розвитку співпраці та допомоги демократії на 2018 рік. Дедлайн - 26 березня 2018 року.

Гранти Посольства США «Підтримка реалізації реформ в регіонах»

Посольство США в Україні запрошує українські медіа організації, незалежні засоби масової інформації, громадські медіа та блогерів взяти участь у конкурсі проектів Фонду розвитку українських ЗМІ. Максимальний обсяг гранту - до 25 000 доларів США. Дедлайн - 26 березня 2018 року.

Гранти Європейського Союзу для організацій, що працюють з дітьми

Європейський Союз відкриває програму «Якісний альтернативний догляд за дітьми та деінституціоналізація». Мета програми - створити кращі можливості для дітей та повної реалізації їх потенціалу у суспільстві, забезпечивши кращу реалізацію Керівних принципів ООН щодо альтернативного догляду за дітьми. Дедлайн - 27 березня 2018 року.

Нагорода World of Children Awards 2018 для організацій, що покращують життя дітей

Нагорода покликана забезпечити фінансування та визнання недержавних неприбуткових організацій з усього світу, що змінюють життя дітей на краще. Щороку премією нагороджуються 5 номінантів, які створюють кращі умови життя для дітей з вразливих соціальних груп. Дедлайн – 31 березня 2018 року.

Конкурс грантів для створення/відновлення і розвитку сталого бізнесу (Донецька область)

Чеська недержавна гуманітарна організація «Людина в біді» (People in need) проводить конкурс грантів для створення / відновлення і розвитку сталого бізнесу на території Донецької області. Дедлайн - 31 березня 2018 року.

Конкурс грантів «Розвиток волонтерства в громадах» від Львіської освітньої фундації

Львівська освітня фундація оголошує конкурс грантів «Розвиток волонтерства в громадах». Мета конкурсу: здійснювати системну підтримку малих громад України через розвиток соціально активної молоді та налагодження мережі постійно діючих волонтерських осередків - просторів. Дедлайн - 1 квітня 2018 року.

Стипендійна програма для жінок-активісток у сфері миротворчості

The Women PeaceMakers Program (WPM) надає унікальну можливість для жінок для участі у циклі навчання. Пропонуються 10-місячні стипендії для жінок, що мають досвід миротворчої діяльності. Стипендія призначена для жінок, чия діяльність орієнована на запобігання насильству, спрямована на створення ефективного співробітництва між миротворцями-жінками постраждалих від конфлікту громад та міжнародними партнерами. Дедлайн – 2 квітня 2018 року.

Програма «goGreen!» оголошує прийом заявок

Метою програми є підтримка ініціатив громадських організацій, що спрямовані на підвищення обізнаності населення щодо питань екології та інклюзивності, а також формування більш інклюзивних та дружніх до довкілля суспільних реалій. Дедлайн - 6 квітня 2018 року.

Грантова програма «Creating Hope in Conflict: A Humanitarian Grand Challenge»

Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), Департамент міжнародного розвитку Великої Британії, та Grand Challenges Canada оголошують конкурс заявок за програмою «Creating Hope in Conflict: A Humanitarian Grand Challenge». Мета програми - заохочувати та допомагати у реалізації новаторських рішень, що дозволять поліпшити життя людей, які постраждали від конфліктів та спричинених ними гуманітарних криз. Дедлайн - 9 квітня 2018 року.

Національний конкурс IT-проектів Open Data Challenge

Наймасштабніший національний конкурс IT-проектів на основі відкритих даних Open Data Challenge знову стартує в Україні. Призовий фонд складає 2 500 000 гривень. Дедлайн - 10 квітня 2018 року.

Грант Проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» для ОТГ

Проект USAID «Агросільрозвиток» надає грант недержавному підприємству або організації, що здійснює діяльність у сфері землеустрою та планування території та продемонструють своє лідерство та можливості підвищити спроможність ОТГ здійснювати управління земельними ресурсами в межах об’єднаних територіальних громад та залучати додаткові інвестиції для впровадження проектів місцевого розвитку на основі партисипативного лідерства та державно-приватного партнерства. Дедлайн - 10 квітня 2018 року.

Гранти для міжнародної культурної мобільності

Culture Bridges надає гранти українським культурним діячам для відвідування ЄС на період до чотирьох тижнів для участі в конференціях, заходах, резиденціях або форумах, пов'язаних з культурою та / або творчими галузями, або на підтримку співпраці з культурними / творчими організаціями ЄС. Грант надається особам та організаціям, що знаходяться в ЄС та Україні. Дедлайн – 12 квітня 2018 року.

Грант на проведення кіно-фестивалів «Movies that Matter»

Програма «Movies that Matter» («Фільми, що мають значення») запрошує подавати заявки на гранти організації, що займаються промоцією кіно про права людини в усьому світі. Грантова підтримка передбачається для кіно-заходів про права людини в Африці, Азії, Латинській Америці та Східній Європі. Особлива увага приділяється країнам з обмеженими ресурсами, де пригнічується свобода преси. Дедлайн – 15 квітня 2018 року.

Спеціальна студентська стипендійна програма

Наукове товариство імені Шевченка в США анонсує стипендійну програму, розраховану на підтримку перспективних українських студентів, які втратили рідних під час Євромайдану та війни на сході України або мають статус внутішньо переміщених осіб. Дедлайн - 15 квітня 2018 року.

Грант від Міжнародного фонду культурного різноманіття (IFCD)

Міжнародний фонд культурного різноманіття (IFCD) оголошує конкурс на фінансування проектів. Мета грантової підтримки – сприяння сталому розвитку та зниженню рівня бідності у країнах, що розвиваються. Максимальна сума гранту - 100 000 доларів США. Заявки приймаються англійською та французькою мовами. Дедлайн – 16 квітня 2018 року.

Відкрито прийом заявок на «Тренінги», програма Креативна Європа

Відкрито прийом заявок на «Тренінги», Медіа, програма Креативна Європа. Доступний бюджет становить 7,5 млн. євро. Заявники можуть подаватися на одну  з запропонованих категорій. Дедлайн – 26 квітня 2018 року. 

Конкурс грантів на програму Медіа «Кінофестивалі» («Креативна Європа»)

Програма «Креативна Європа» щороку надає підтримку у проведенні більше 100 європейських фестивалів, що славляться своєю особливо різноманітною програмою європейських фільмів, із залученням широкої громадськості та великої кількості фахівців. Дедлайн – 26 квітня 2018 року. 

Грант «Розмаїття життя жінок»

The Feminist Review Trust запрошує подавати заявки на участь у грантовій програмі на 2018 рік. Програма покликана репрезентувати розмаїття життя жінок та підтримку креативності у боротьбі з нерівністю. Дедлайн – 30 квітня 2018 року.

Глобальна премія плюралізму

Глобальний центр плюралізму надає премії активістам та організаціям за визначні досягнення у підтримці розмаїття та інклюзивності у світі. Розмір премії складає 50 000 канадських доларів. Дедлайн - 30 квітня 2018 року.

Конкурси проектних пропозицій Спільної Операційної Програми Румунія-Україна 2014 – 2020

Міністерство Регіонального Розвитку, державного управління та європейських фондів Румунії, що виступає в ролі Органу Управління, оголосило 18 Грудня 2017, 2 конкурси проектних пропозицій у рамках Спільної Операційної Програми «Румунія-Україна 2014-2020». Дедлайн – 3 травня 2018 року, 16:00. 

Премія ЮНЕСКО та уряду Японії у галузі освіти зі сталого розвитку

Оголошено прийом заявок на здобуття Премії ЮНЕСКО та уряду Японії у галузі освіти зі сталого розвитку. Премією нагороджуються проекти організацій, інституцій та активістів у сфері освіти зі сталого розвитку. Дедлайн - 3 травня 2018 року.

Гранти Фонду співпраці Центральноєвропейської ініціативи

Центральноєвропейська ініціатива приймає заявки від організацій громадського та приватного секторів, зареєстрованих у країнах ЦЕІ (включно з міжнародними та регіональними організаціями) на підтримку проектів, спрямованих на розвиток мобільності та нетворкінгу. Обсяг грантів - до 15 000 євро. Дедлайн - 8 травня 2018 року.

Програма імені Фулбрайта оголошує конкурс стипендій на навчання у США

Програма академічних обмінів імені Фулбрайта надає стипендії на навчання в американських університетах від одного до двох років на здобуття ступеня магістра. У конкурсі можуть брати участь студенти старших курсів, випускники ВНЗ. Дедлайн - 16 травня 2018 року.

Міжнародне стажування Rotary Peace Fellowships

Rotary Peace Fellowship – це стипендія, що дозволяє пройти магістерську програму з міжнародних відносин, миру та врегулювання конфліктів, сталого розвитку або подібної дисципліни в одному з шести університетів (в Австралії, Англії, Японії, США, Швеції або Таїланді). Стипендія покриває усі витрати. Кандидати повинні мати щонайменше диплом бакалавра та мінімум трирічний досвід роботи у відповідній сфері. Дедлайн - 31 травня 2018 року.

Cтипендійна програма імені Герди Хенкель для молодих дослідників (Болгарія)

П'ятимісячні стипендії та резиденції (місце проживання) надаються в рамках програми CAS Advanced Academia для підтримки випускників ВНЗ та аспірантів, що хочуть проводити дослідження у Болгарії (місто Софія). Робочою мовою є англійська. Дедлайн – 31 травня 2018 року.

Гранти для жіночих організацій від Maypole Fund

Якщо ви маєте ідею проекту, що пов'язаний з антимілітаризмом, протидією торгівлі зброєю, формування  культури миру та ненасильства, запобігання конфліктам та війнам – то ця грантова можливість саме для вас. Maypole Fund надає фінансуванням жіночим організаціям, що діють у сфері окреслених проблем. Заповнені аплікаційні форми мають бути надіслані електронною поштою. Дедлайн – 30 червня 2018 року.

Гранти Фонду ЄЕЗ та Норвегії для регіональної співпраці

Фонд ЄЕЗ та Норвегії надає гранти на розвиток регіональної співпраці. Грантове фінансування можуть отримати проекти з транскордонного співробітництва, а також міжнародні проекти, покликані дати відповіді на загальноєвропейські виклики. Дедлайн - 1 липня 2018 року

Фонд відкритого суспільства надає стипендії на участь у програмі Open Society Fellowship

Фонд відкритого суспільства приймає заявки на участь у програмі Open Society Fellowship для активістів, які пропонують оригінальні та інноваційні відповіді на фундаментальні виклики відкритого суспільства. Учасники програми отримають стипендію у розмірі 80 000–100 000 доларів. Дедлайн - 15 липня 2018 року.

Creative Twinning: конкурс проектів на розвиток культурного сектору

Оголошено конкурс грантів Creative Twinning для організацій, які працюють у сфері креативних індустрій. Проект повинен реалізуватися у партнерстві з організаціями з Нідерландів. Дедлайн - 31 серпня 2018 року.

Контакти

  • Ресурсний центр ГУРТ
  • [email protected]
  • (044) 296 10 52
  • https://www.gurt.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.