bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Добірка актуальних вакансій для активних громадян
26.01.2018

ГУРТ пропонує Вашій увазі нову добірку актуальних вакансій. Ви зможете знайти для себе перспективні можливості працевлаштування та професійного розвитку у громадському секторі.

Офісний/а асистент/ка у Проект «Гендерне бюджетування в Україні»

Обов'язки: контроль та підтримка офісних процесів, забезпечення функціонування проектного офісу, допомога іноземним експертам під час візитів до України. Дедлайн - 28 січня 2018 року.
 
Обов'язки: писати статті, прес-релізи, колонки для загальнонаціональних ЗМІ; тримати контакт з журналістами та організовувати заходи для преси; працювати з соціальними мережами та сайтом організації; моніторити медіа, аналізувати показники, робити Ейдос іще кращим. Дедлайн - 28 січня 2018 року.
 
 
Обов'язки: деталі посадових обовязків та оплата праці - під час співбесіди. Дедлайн – 28 січня 2018 року.
 
 
Обов'язки: ПРООН шукає керівника команди проекту, аналітика даних та асистента проекту. Дедлайн – 28 січня 2018 року.

 
Обов'язки: участь у Тренінгу для тренерів “Взаємодія органів Державного реєстру виборців з виборчими комісіями”; організація та проведення тренінгів з даної тематики у регіонах, визначених IFES; підготовка звіту за проведені тренінги у формі, затвердженій IFES. Дедлайн – 28 січня 2018 року.
 
 
Обовязки: виконання дорадчих функцій для представників українських міст-партнерів, включно з тренінгами та професійним розвитком; підтримка постійних зв'язків з партнерами проекту; підготовка регулярних оглядів існуючих можливостей економічного розвитку та викликів у сфері місцевого самоврядування. Дедлайн – 29 січня 2018 року. 
 
 
Обов'язки: участь у розробці, впровадженні та підтримці системи програмного моніторингу Мережі та її виконавчих партнерів. Участь у розробці та вдосконаленні звітної та статистичної документації з моніторингу та оцінки. Розробка показників успішності виконання проектної діяльності (індикаторів) для виконавчих партнерів Мережі та для діяльності, яку Мережа виконує напряму. Дедлайн – 29 січня 2018 року. 
 
Обов'язки: віддалена робота, надання письмових та усних консультацій – як в сфері НУО та співпраці з органами влади, так і в сфері закупівель від комерційних постачальників, підготовка договорів. Дедлайн – 29 січня 2018 року. 
 
 
Обов'язки: консультант протягом 2018 року буде періодично залучатися до здійснення усного синхронного або послідовного перекладів для потреб різних проектів УЖФ. Дедлайн - 29 січня 2018 року.
 
 
Обов'язки: консультант протягом 2018 року буде періодично залучатися до здійснення письмових перекладів для потреб різних проектів УЖФ. Дедлайн - 29 січня 2018 року.
 
 
Обов'язки: постачальник послуг протягом 2018 року буде періодично залучатися до виготовлення друкованої продукції (папки, блокноти, брошури) для потреб різних проектів УЖФ. Дедлайн - 29 січня 2018 року.
 
 
Обов'язки: консультування регіональних технічних консультантів та лідерів ТБ спільнот з питань організаційного розвитку. Дедлайн - 29 січня 2018 року.
 
 
Обов'язки: координація впровадження антикорупційних заходів за визначеними напрямками; координація розробки аналітичних матеріалів у рамках реалізації антикорупційних заходів, розробка аналітичних матеріалів; підготовка аналітичних звітів. Дедлайн - 29 січня 2018 року.

 
Обов'язки: щоденна робота з інформацією про Україну у закордонних медіа, про європейську інтеграцію України, процес реформ в Україні; пошук та обробку інформації на закордонних та вітчизняних майданчиках на теми, пов’язані з Україною, процесом реформ, європейською інтеграцією; переклад новин, прес-релізів, заяв, висновків, статей, інших матеріалів з англійської на українську та навпаки. Дедлайн - 29 січня 2018 року.
 
Обов'язки: виготовлення 12-ти відеороликів. Дедлайн - 29 січня 2018 року.
 
 
Обов'язки: організаційно-логістичний супровід заходів: подій, навчань, тренінгів. Ведення офісних витрат та документообігу платежів. Здійснення закупівлі товарів, робіт, послуг та організація роботи з постачальниками та підрядниками. Дедлайн - 30 січня 2018 року.

 
Обов'язки:розробка організаційної структура організації; політики з управління людськими ресурсами; положення щодо керівних органів тощо. Дедлайн - 30 січня 2018 року.
 
 
Обов’язки: організація життєдіяльності офісу, здійснення закупівель, фінансова звітність. Дедлайн – 31 січня 2018 року. 
 
 
Обов’язки: планування та організація соціальної роботи з ЛЖВ в Київській області. Дедлайн - 31 січня 2018 року.
 
 
Обов’язки: проведення тренінгів у рамках ініціативи MALE (Альянс рівноправного партнерства чоловіків та жінок).  Дедлайн - 31 січня 2018 року.
 
 
Обов'язки: контактування з експертами цільової групи «Бізнес клімат» проекту, підтримка контакту між  ГО «ДІКСІ ГРУП» і партнерською організацією проекту; контактування з ключовими стейкхолдерами з тематики цільової групи «Бізнес клімат», участь в робочих заходах, прес-брифінгах та інших публічних заходах, надання коментарів з тематики цільової групи «Бізнес клімат»; моніторинг та аналіз інформації у відкритих джерелах щодо виконання Україною зобов’язань в рамках Угоди про Асоціацію з ЄС щодо питань бізнес-клімату в енергетиці. Дедлайн - 31 січня 2018 року.
 
 
Обов'язки: управління персоналом Програмного відділу організації: координація та контроль за діяльністю координаторів проектів та інших людей, долучених до реалізації програмної діяльності. Забезпечення виконання річного (операційного) плану Організації. Складання короткотермінових планів роботи, операційне управління  заходами і процесами, що відбуваються в рамках програмної діяльності Організації. Участь у стратегічному плануванні; забезпечення розробки річного плану роботи організації. Дедлайн - 31 січня 2018 року.
 
 
Обов'язки: загальне фінансове управління та планування роботи організації; підготовку бюджетів нових проектів, а також контроль за виконанням та перегляд бюджетів поточних проектів; розробку консолідованого піврічного та річного бюджету організації. Дедлайн - 31 січня 2018 року.
 
 
Обов'язки: моніторинг та аналіз інформації у відкритих джерелах щодо виконання Україною зобов’язань в рамках Угоди про Асоціацію з ЄС в газовому секторі; підготовка матеріалів до розділу «Газ» моніторингових звітів про просування України у виконанні Угоди про асоціацію з ЄС у сферах енергетики та довкілля; підготовка огляду оновлення законодавства ЄС щодо питань цільової групи «Газ». Дедлайн - 31 січня 2018 року.
 
 
Обов'язки: моніторинг та аналіз інформації у відкритих джерелах щодо виконання Україною зобов’язань в рамках Угоди про Асоціацію з ЄС в нафтовому секторі; підготовка матеріалів до розділу «Нафта» моніторингового звіту про просування України у виконанні Угоди про асоціацію з ЄС у сферах енергетики та довкілля; підготовка огляду оновлення законодавства ЄС щодо питань цільової групи «Нафта». Дедлайн - 31 січня 2018 року.
 
 
Обов'язки: моніторинг та аналіз інформації у відкритих джерелах щодо виконання Україною зобов’язань в рамках Угоди про Асоціацію з ЄС щодо питань електроенергетики та ядерної безпеки; перевірка дотримання експертом групи технічного завдання цільової групи, участь в аналізі зобов’язань України в Угоді про асоціацію з ЄС, планів імплементації директив, моніторингу оновлення законодавства ЄС щодо питань цільової групи «Електроенергетика та ядерна безпека»; участь в ідентифікації та оцінці бенчмарків (індикаторів) просування України у виконанні Угоди про асоціацію з ЄС в частині питань цільової групи «Електроенергетика та ядерна безпека». Дедлайн - 31 січня 2018 року.
 
 
Обов'язки: розвиток медико-соціальних програм та ініціатив, які сприяють ефективному лікуванню та поліпшенню якості життя ВІЛ-позитивних людей, пацієнтів з туберкульозом, ко-інфекцією ВІЛ/ТБ, та представників ключових груп ризику. Організація взаємодії неурядових організацій та медичних закладів для розвитку медико-соціальних програм та активностей Мережі, діяльності медичних центрів «100 відсотків життя», які сприяють розширенню доступу до лікування ВІЛ /ТБ на національному та регіональному рівнях. Дедлайн - 31 січня 2018 року.
 
 
Обов’язки: медіа-супровід проектів організації; розробка і реалізація медіа-планів проектів; координація та участь у організації проектних заходів. Дедлайн - 31 січня 2018 року.
 
 
Обов’язки: надання консультаційних послуг з питань підготовки та формування проектних пропозицій від Мережі. Дедлайн - 31 січня 2018 року.

 
Обов’язки: розробка та реалізація медіа-плану проекту; організація публічних подій (прес-конференцій, прес-турів, презентацій тощо); проведення інтерв’ю, створення прес-анонсів/релізів, пост-релізів, підготовка текстів для ЗМІ з подій проекту. Дедлайн - 31 січня 2018 року.
 
Обов’язки: Координація програми «Молодь змінить Україну» на всіх етапах її впровадження. Участь у розробці та втілення комунікативної стратегії фонду. Дедлайн - 31 січня 2018 року.
 
Обов'язки: адвокація впровадження чіткого механізму (механізмів) фінансування послуг для ЧСЧ за кошти державного/регіонального бюджетів. Допомога в розробці базового та розширеного пакету послуг для ЧСЧ та врахування цих пакетів під час розробки та затвердження нової Національної та Регіональних програм з ВІЛ/СНІДу. Адвокація щодо включення активістів ЧСЧ до складу місцевих координаційних рад з протидії ВІЛ/СНІДу та ТБ. Дедлайн - 31 січня 2018 року.
 
 
Обов'язки: оцінка потреб та аудит напрацювань представників цільової аудиторії у сфері комунікацій, зв’язків з громадськістю, маркетингу. Підготовка відповідних матеріалів і надання консультацій представникам цільової аудиторії. Підготовка описового звіту про проведені активності. Дедлайн - 1 лютого 2018 року.
 
 
Обов'язки: формування бази ідей, рішень та проектів відповідно до стратегічних планів організації; підготовка та моніторинг планів реалізації проектів, технічних завдань, бюджетів; підготовка фахових аналітичних звітів; налагодження комунікації з постійними та потенційними міжнародними партнерами. Дедлайн - 1 лютого 2018 року.
 
 
Обов'язки: фінансовий менеджмент проектів; консультаційний супровід керівників проектів з фінансових питань та підготовки бюджетів; контроль за виконанням проектних бюджетів організації. Дедлайн - 1 лютого 2018 року.
 
 
Обов'язки: ведення облікової документації за проектом; моніторинг виконання цілей проекту, підготовка проміжних звітів; ведення матеріалів і форм облікових документів в проекті. Дедлайн - 2 лютого 2018 року.
 
 
Обов'язки: збір та аналіз первинної проектної документації від соціальних працівників. Внесення даних з первинної документації в базу даних 1С. Контроль заповнення документації на предмет повноти та коректності заповнення та наявності всіх звітних документів у напрямку роботи. Дедлайн - 2 лютого 2018 року.

 
Обов'язки: визначати громади, їхні ресурси (активи, проблеми, потреби тощо). Надавати громадам консультації з питань інституційного розвитку, залучення нових та ефективного використання наявних ресурсів тощо. Планувати та організовувати заходи освітнього, культурного та соціального характеру для громад. Дедлайн - 2 лютого 2018 року.
 
Обов'язки: посадові інструкції та деталізовані посадові обов’язки будуть представлені радникам безпосередньо перед підписанням контракту/гранту з радником. Дедлайн - 2 лютого 2018 року.
 
 
Обов'язки: маркетинг, комунікації, SMM, IT-інновації, краудсорсинг. Дедлайн - 3 лютого 2018 року.
 
 
Обов'язки: розширення та ведення мережі бізнес-партнерів організації; розробка пакетів послуг для компаній, координація запитів та співпраці АВК з компаніями Києва; координація конкурсу “Велопрацедавець року”. Дедлайн - 4 лютого 2018 року.
 
 
Обов'язки: забезпечення належної роботи тренінгового центру для членів виборчих комісій. Дедлайн - 4 лютого 2018 року.
 
 
Обов'язки: допомога в організації ділових поїздок і зустрічей: логістика оптимальних маршрутів, бронювання квитків, оформлення візової документації; реєстрація участі керівника у зовнішніх заходах; інформаційно-аналітична підтримка: пошук і обробка необхідної інформації. Дедлайн - 5 лютого 2018 року.
 
Обов'язки: моніторинг актуальних грантових можливостей, керівництво процесом підготовки проектів, робота з колегами усіх рівнів у СОС Україна над підготовкою та моніторингом проектів. Дедлайн - 5 лютого 2018 року.
 
 
Обов'язки: допомога головному бухгалтеру; підтримка процедур та записів; внесення до системи бухгалтерського обліку додаткових документів; контракт-менеджмент. Дедлайн - 5 лютого 2018 року.
 
 
Обов'язки: зайнятість протягом повного робочого дня; забезпечення безперебійної роботи офісу; прийом відвідувачів; відповідь на вхідні телефонні дзвінки. Дедлайн - 5 лютого 2018 року.
 
Обов'язки: організація відряджень в Луганську обл. в рамках проектів надзвичайного реагування; допомога в організації проведення заходів. Дедлайн - 5 лютого 2018 року.
 
Обов'язки: зайнятість протягом повного робочого дня; забезпечення безперебійної роботи офісу; робота з кореспонденцією, ведення ділового листування; інформаційно-аналітична підтримка керівника. Дедлайн - 5 лютого 2018 року.

 
Обов'язки: Ведення діловодства, в т.ч. в електронному вигляді. Проведення друку, сканування документів і копіювальні роботи. Відправлення та отримання кореспонденції. Дедлайн - 5 лютого 2018 року.
 
 
Обов'язки: менеджмент програм; підтримка співпраці між агентствами та партнерами; створення стратегічних партнерств та мобілізація ресурсів; підтримка адвокації. Дедлайн - 6 лютого 2018 року.
 
Обов'язки: розробка єдиного стилю текстових та інформаційних матеріалів, які використовуватимуться під час впровадження пілотного інтерактивного курсу з громадянської освіти для університетів. Дедлайн - 8 лютого 2018 року.
 
 
Обов'язки: підтримка та вдосконалення сайту EUAM, створення інформаційної продукції, забезпечення інших потреб Місії у графічному дизайні. Дедлайн - 9 лютого 2018 року.
 
 
Обов'язки: допомагати керівнику компоненту RoL; сприяти внутрішнім оперативним нарадам щодо адміністративних питань проектів; виконувати переклади всіх типів документів з англійської на українську мову та навпаки. Дедлайн - 9 лютого 2018 року.
 
 
Обов'язки: організація та проведення тренінгів, розробка тренінгових матеріалів, звітність про проведення тренінгів. Дедлайн - 9 лютого 2018 року.
 
 
Обов'язки: допомога у розробці політики уряду України та реформ у відповідності до керівних принципів Місії; підтримка розробки стратегії та плану дій на місцевомуу рівні в рамках децентралізації. Дедлайн - 9 лютого 2018 року.
 
Обов'язки: технічний радник буде підтримувати всі компоненти Проекту, включаючи надання технічної допомоги та забезпечення того, щоб дані, призначені для оцінки досягнень та результатів, були зібрані, проаналізовані, передані та застосовані в рамках систематичного та послідовного підходу. Дедлайн - 9 лютого 2018 року.
 
 
Обов'язки: здійснення технічного супроводу діяльності Мережі, включаючи пошук фінансування для підтримки реформи. Здійснення технічного супроводу роботи зовнішніх консультантів та виконавців робіт Мережі. Надання постійної технічної та організаційної підтримки співробітникам Мережі та зовнішнім консультантам, виконавцям робіт з питань впровадження реформи eHealth. Дедлайн - 16 лютого 2018 року.
 
 
Обов'язки: проект-менеджмент, моніторинг та звітність. Дедлайн - 19 лютого 2018 року.

 
Обов'язки: реалізація міжнародних проектів для державних установ та приватного сектора в Польщі та за кордоном відповідно до узгоджених річних цілей; створення портфоліо клієнтів та партнерів, побудова відносин для забезпечення довгострокового співробітництва та спільних заходів. Дедлайн – 20 лютого 2018 року. 
 
Обов'язки: надання біженцям консультаційних послуг щодо їх соціальних прав; консультування вразливих категорій біженців; робота з біженцями, які були жертвами насилля чи тортур до прибуття в Україну. Дедлайн - 28 лютого 2018 року.
 
 
Обов'язки: наповнення сайту та сторінок у соціальних мережах новинами про результати виконання завдань проектів; організація тренінгів, зустрічей, заходів для медіа, круглих столів; організація підготовки, розробки та виготовлення інформаційних матеріалів. Дедлайн - 28 лютого 2018 року.
 
Обов'язки: консультування клієнтів стосовно усіх аспектів життя з ВІЛ; мотивування клієнтів до початку прийому АРТ; формування прихильності до АРТ та медичних послуг. Дедлайн - 28 лютого 2018 року.
 
 
Обов’язки: здійснювати нагляд за адміністративними аспектами проекту, контролювати закупівлю товарів, оренду офісних приміщень, наглядати за грантами і контрактами, здійснювати моніторинг бюджету та витрат. Дедлайн - 1 березня 2018 року. 
 
 
Обов’язки: організація життєдіяльності офісу, здійснення закупівель, фінансова звітність. Організація зустрічей та перебування іноземних гостей МЦРЛ в Україні. Забезпечення  технічної  сторони проведення  тренінгів, конференцій, круглих столів, зустрічей тощо. Дедлайн - 1 березня 2018 року. 
 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.