bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Сезон здорового способу життя на порталі ГУРТ
11.06.2016

Літо – це не тільки пора відпочинку, а й час для самореалізації і фізичного та ментального вдосконалення. Саме тому на літній період портал ГУРТ запроваджує тематичний Сезон здорового способу життя, який триватиме з 11 червня по 10 вересня 2016 року.

Під час Сезону здорового способу життя ви дізнаєтеся більше про можливості для активного відпочинку, дозвілля, волонтерства, навчання, благодійності, які пропонують українські та міжнародні організації влітку; ознайомитеся з цікавими громадськими ініціативами, що займаються розвитком спорту, екологічної свідомості, сільського туризму в Україні; отримаєте поради стосовно правильного розпорядку дня, ефективних інструментів тайм-менеджменту, гармонійного розвитку особистості. Поза увагою ГУРТа також не залишаться цікавинки Євро-2016 та літньої Олімпіади в Бразилії.

Традиційно запрошуємо читачів порталу долучатися до обговорень, писати блоги, коментувати матеріали й пропонувати теми, які вас турбують.

Стежте за нами на Facebook-сторінці та в Твіттері й дізнавайтеся новини з життя громадянського суспільства України першими!

Матеріали за темою:

Щоденник Євро-2016:

Авторка банера: Олександра Михайлуца

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.