bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Для постраждалих у конфлікті на сході: не втрачайте можливість
09.05.2017

У конфлікті на сході України постраждали тисячі людей. Де їм шукати можливості для розвитку та побудови нового життя, підкаже традиційна добірка від Ресурсного центру ГУРТ.

1. Проект для жінок-підприємниць «Посилення спроможності та підвищення обізнаності жінок з числа ВПО», який реалізується громадською організацією «Українська асоціація» в рамках проекту Ради Європи «Посилення захисту прав людини ВПО» для мешканок Донецької, Луганської, Дніпропетровської та Київської областей. Дедлайн - 13 травня 2017 року.

Детальніше – тут.

2. Громадська організація «Маріупольська Спілка Молоді» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) проводить конкурс соціально значущих міні-проектів серед молоді Маріуполя, Нікольського та Мангушського районів Донецької області. Передбачено фінансування проектів із заявленою на реалізацію сумою до 15 000 грн (проекти, в яких задіяно не менше 30 учасників). За наявності особливих обставин до участі в Конкурсі можуть допускатися проекти на суму до 25 000 грн. Дедлайн - 15 травня 2017 року.

Детальніше – тут.

3. «Фундація прав людини» розпочинає нову правозахисну програму у партнерстві із громадськими організаціями, що працюють у п’яти регіонах: Донецька область (Маріуполь), Луганська область (Сєвєродонецьк), Запорізька область (Запоріжжя), Закарпатська область (Ужгород) та Дніпропетровська область (Дніпро). Дедлайн - 15 травня 2017 року.

Детальніше – тут.

4. 23 і 24 травня 2017 року у м. Дніпро відбудеться тренінг «ЦЕХ бізнес ідей» для жінок ВПО та місцевих жительок Дніпропетровської області. До участі у тренінгу запрошуються жінки, що планують відкрити власний  бізнес, мають бізнес-ідеї або тількі-но відкрили власну справу. Дедлайн - 18 травня 2017 року.

Детальніше – тут.

5. ГО «Справа Кольпінга в Україні» в рамках проекту з підтримки внутрішньо переміщених осіб в Закарпатській області організовує чотириденний тренінг із заснування власної справи. Курси проводитиме висококваліфікований тренер, який навчить основам організації бізнесу (як формувати власний бізнес, складати успішний бізнес-план) та буде здійснювати супровід протягом реалізації бізнес-плану. Дедлайн - 26 травня 2017 року.

Детальніше – тут.

6. ГО «Людина в біді» надає допомогу людям, які знаходяться у найбільш скрутному фінансовому становищі. Цей проект створений з метою підтримки людей, які втратили у результаті конфлікту на сході України свої звичайні джерела коштів для життя: працю, малий бізнес, хобі, яке приносило постійний дохід. Підтримка направлена на відновлення таких джерел. Дедлайн - 31 травня 2017 року.

Детальніше – тут.

7. Громадська організація «Інститут гендерних трансформацій» в рамках проекту «Соціальний капітал жіноцтва Полтавщини – жінкам ВПО» продовжує набір бажаючих жінок з числа ВПО на безкоштовне навчання з англійської мови. Навчання проводиться в «Інтеграційному центрі для ВПО та місцевої громади». 

Детальніше – тут.

Аудіо-версію слухайте на ГУРТрадіо

Матеріал підготовлений у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.