bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Сашко Лірник про Майдан:«Знаю, що Бог знову глянув на Україну своїм добрим оком» (аудіо)
13.12.2013

 ГУРТ натрапив на відомого казкаря Сашка Лірника у самому серці Єврореволюції, біля стели Майдану Незалежності. Ми поспілкувалися про його очікування від Євромайдану та про волонтерство поза революцією. ПРОСЛУХАТИ КОМЕНТАР ПОВНІСТЮ:

Alternative content


скачати на Cpod.Co  

 

ГУРТ: Що Ви тут робите?

- Таке дивне питання. Я прийшов на Майдан. Я весь час тут. Тільки часом додому - поспав і знову сюди, малого в школу відвів і знову сюди.

Я не сподіваюся, а просто знаю, що Бог знову глянув на Україну своїм добрим оком. І знаю, що ми таки виборемо своє майбутнє, чисте, без бандитської влади, для наших дітей. Як ми не встигли, то вони поживуть. І це вони, насправді, нас підняли. Діти були рушієм цього всього. 

ГУРТ: А чи в житті поза Майданами займаєтесь волонтерською діяльністю?

- Я все це роблю весь час, поза Майданом. Я займаюся дітьми. Крім того, що я пишу казки, знімаю кіно, мультфільми, я весь час їжджу в дитячі садочки, школи, інтернати. А зараз я ще член комітету захисту української мови, то весь час в мене, кожен тиждень поїздка в якесь місто. Я там проводжу майстер-класи, виступи, в школі викладаю для тих, хто хоче вивчити українську мову. 

ГУРТ: А для чого це варто робити - допомагати людям?

- Дуже гарна пісня є: "і не вмре народ, і не всохне корінь", розумієте? Бо якщо я не буду займатися казками...От вже їх не було, а я займаюся ними 26 років, то вже трохи є. Хтось щось знає, що такий жанр є. Кожен на своєму місці щось таке зробить і виходить, що ми набагато вартісніше робимо, ніж вся ця держава разом узята. Від кожної людини залежить надзвичайно багато. Кожна людина - це Бог, якщо вона творець. Дуже просто. Ми можемо літати, тільки про це ще не знаємо. А як знаєш, що ти можеш літати, то ти полетиш!

 Спілкувалась Любов Єремічева

 

Слідкуйте за оновленнями про Євромайдан: Євромайдан - революція гідності (оновлюється).

 Слухайте також аудіо-інтерв'ю від ГУРТа: 

 Увага! Копіювання доступне лише для зареєстрованих користувачів порталу ГУРТРеєстрація займає менше однієї хвилини. 

 

Контакти

  • http://lirnyk-sashko.com/

Коментарі

Ольга Латиш   3784 дні тому   #  

То правда, що заради дітей і з посилу дітей України піднявся МАЙДАН!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.