bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інформаційний центр Єромайдану: спрямовуємо людей за їх потребами (додано аудіо)
13.12.2013

ГУРТ поспілкувався з представниками інформаційного центру Євромайдану. Катерина Радченко розповіла як функціонує інформаційний центр та чим можна допомогти. 

СЛУХАТИ АУДІО:

Alternative content


скачати на Cpod.Co

- Ми функціонуємо як інформаційний центр на території Майдану. Насамперед, намагаємось розповсюджувати максимальну інформацію людям, щоб вони змогли знайти житло, знали з ким зв’язатися, як записатись на нічну охорону. Також розповсюджуємо агітпродукцію та поширюємо інформацію, що відбувалось в останні дні.  

Ми можемо направити у волонтерські координаційні центри, а також направляємо, куди людям, за їхніми вимогами, краще підійти на майдані і як знайти це місце. Багато людей хоче волонтерувати. Зокрема багато тих, які хочуть залишатись на нічну охорону.

У нас в інформаційному центрі немає графіку роботи. Є декілька чоловік – хто коли може, той підходить. Ми підміняємо один одного і намагаємось не втомлюватись.

Нас можна знайти, підійшовши до інформаційного центру, який завжди розташований біля головної пошти,  або на Facebook знайти нашу сторінку («Інформаційний центр Євромайдану») і там сконтактувати з нами або залишити свої пропозиції.

Спілкувалась  Любов Єремічева 

 

Слідкуйте за оновленнями про Євромайдан: Євромайдан - революція гідності (оновлюється)

Контакти

  • https://www.facebook.com/G.Tochka.Opory

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.