bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Свято наближається! Акценти IV Національного Ярмарку інституційного розвитку
09.11.2011

Національний Ярмарок інституційного розвитку

До початку IV Національного Ярмарку інституційного розвитку залишився рівно тиждень. Понад 300 учасників, 30 провайдерів, паралельні заходи (експертні дискусії, майстер-класи, круглий стіл), Newsroom, Каса Спроможності, смачне частування – певна річ, це не все, що Вас очікує на заході.

Що ж… Декілька секретів ми вже можемо Вам розповісти. Звісно ж, найцікавіше лишаємо за завісою.

Про провайдерів

Найкращі сервіс-провайдери, які працюють на ринку громадських організацій презентуватимуть власні розробки, інноваційні послуги з інституційного розвитку. Крім сервіс-провайдерів, продемонструвати свої послуги та можливості для розвитку громадського сектору, зможуть і представники донорських організацій. Дізнатися кого саме Ви зможете зустріти, можна за посиланням.

ГУРТ продовжує отримувати відеозвернення від провайдерів, у яких вони діляться своїм баченням інституційного розвитку:

Про Касу Спроможності

ГУРТ запропонував кожному учаснику та провайдеру, які реєструвались, зробити власний внесок у Ярмарок як нематеріальний, так і добровільний фінансовий. Усі кошти, зібрані від учасників заходу у вигляді добровільного фінансового внеску, сформують Касу Спроможності, якою зможуть скористатись учасники для придбання послуг інституційного розвитку під час Ярмарку. Більше про цю ініціативу читайте у блогозаписі Тараса Тимчука «Громадянське суспільство для громадянського суспільства».

Про паралельні заходи

З 11:30 до 16:00  відбуватимуться презентації, майстер-класи, експертні дискусії.
Василь Полуйко, президент Західноукраїнського ресурсного центру, на Ярмарку виступить із презентацією «Як українська ментальність заважає інституційній спроможності і що з цим робити». Щоби краще розібратися про що пан Василь розповідатиме, читайте анонс презентації у його блозі
Більше – в програмі Ярмарку.

Пропонуємо добірку матеріалів, які публікувались на порталі ГУРТ на тему інституційного розвитку і які, сподіваємось, допоможуть зрозуміти, куди і як варто розвиватись.

Стежте уважно за життям на порталі ГУРТ і Ви зможете дізнатись про деталі інших паралельних заходів.

Про Newsroom

Newsroom – це постійно діючий онлайновий інтерактив-майданчик. Інтерв'ю з лідерами та активістами громадського сектору, відверті запитання і непрості відповіді. Ті, хто цікавиться сучасною суспільною журналістикою, зможуть відвідати майстер-клас всесвітньо відомого документаліста (несподіванка Ярмарку). Хочете спробувати себе в команді онлайн-новинарів, контактуйте з Пилипом Литвиновим. 

Про частування

Ранкова кава, поживний обід і смачний джаз-коктейль, сподіваємося, надихнуть Вас на активну участь у заході, і проблема, яку Алла Журавель порушує в своєму блогозаписі не буде актуальною для цьогорічного Ярмарку. 

Але це ще не все!

Чекаємо Вас 17 листопада 2011 року на Національному Ярмарку!

Беріть з собою візитки, буклети та щось таке, що дозволить Вас запам'ятати!  

Ярмарок інституційного розвитку відбувається у межах Проекту «Інвестуймо в інституційну спроможність громадянського суспільства», що реалізується Ресурсним центром ГУРТ у межах проекту «Об’єднуємося заради реформ (UNITER)», що фінансується Агентством США з Міжнародного Розвитку (USAID) та здійснюється Pact Inc.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.