bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Щоденник Ярмарку: чому потрібно інвестувати в інституційний розвиток (відео)
04.11.2011

Ми продовжуємо публікувати відеозвернення провайдерів, які презентуватимуть свої послуги на Національному ярмарку інституційного розвитку, до користувачів порталу ГУРТ.

Наталія Точиленкова, координатор програм рівних прав і можливостей Всеукраїнської мережі "Жіночий консорціум України", запевняє, що, інвестуючи в організаційний розвиток, ми посилюємо потенціал організації, професійність команди, її можливості адекватно реагувати на ті чи інші потреби суспільства, а також підсилюємо роль інституцій громадянського суспільства в процесі трансформації, реформування та змін в Україні.

Василина Дибайло, директор БО "Партнерство "Кожній дитині" переконана, що інвестиції в інституційний розвиток допомагають організації бути більш ефективною, результативнішою, досягати своєї місії.

І на останок, мультик про Інституційгий розвиток від Творчого центру ТЦК.

Із 31 жовтня по 10 листопада 2011 року Ви можете зареєструватись у Ярмарку на умовах платної участі.

Нагадаємо, Національний ярмарок інституційного розвитку організовує Ресурсний центр Гурт у рамках проекту «Об’єднуємося заради реформ (UNITER)», що фінансується Агентством США з Міжнародного Розвитку (USAID) та здійснюється Pact Inc.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.