bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Нові грантові можливості для організацій громадянського суспільства
06.04.2020

Якщо ви саме шукаєте джерело фінансування для вашого проекту, наша нова добірка грантів – це те, що вам потрібно.

УКФ оголосив програму стипендій

Український культурний фонд з 10 березня до 15 квітня 2020 року прийматиме заявки на нову конкурсну програму «Стипендії».

Грантовий конкурс для підтримки проєктів, спрямованих на протидію COVID-19

Основний напрямок роботи Zagoriy Foundation – розвиток культури благодійності.  
Однак у сьогоднішніх умовах поширення COVID-19 в Україні фонд змінює річну програму та мобілізує власні ресурси навколо протидії епідемії коронавірусу.

Дедлайн – 24 квітня 2020 року.

Гранти на підтримку МСП, якими володіють та керують жінки

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ), яка реалізується компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк.», приймає грантові заявки від українських малих та середніх підприємств (МСП), якими керують і володіють жінки, що бажають розширити свій діючий бізнес.

Дедлайн - 31 липня 2020 року

Підтримка ініціатив місцевих жіночих правозахисних організацій

Організація Пакт в рамках проекту «Жінки України: залучені, спроможні, незламні», який впроваджується за підтримки Міністерства закордонних справ Канади, запрошує українські організації, які працюють у сфері захисту прав жінок (жіночі організації), до участі у щорічному конкурсі.

Дедлайн - 15 серпня 2020 року

Гранти на участь у навчальних заходах

Black Sea NGO Forum надає гранти експертам та представникам громадських організацій для участі в навчальних візитах, тренінгах та інших заходах.

Дедлайн - 15 грудня 2020 року

Конкурс секторально-цільових грантів від Pact

Конкурс секторально-цільових грантів є частиною Програми сприяння громадській активності «Долучайся!» (ENGAGE), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та реалізується Міжнародною організацією Пакт. Метою програми є підвищення обізнаності та рівня участі громадян у громадській діяльності на національному, регіональному та місцевому рівнях.

Конкурс «зелених» бізнес-ідей ClimateLaunchpad

Greencubator оголошує про прийом заявок від українських команд на найбільший в світі конкурс «зелених» бізнес-ідей ClimateLaunchpad (CLP)! Конкурс охоплює 55 країн світу, його переможці отримають призи в 10 000, 5 000 та 2 500 євро, а фіналісти — доступ до акселератора EIT Climate-KIC, з фокусом на комерціалізації cleantech-стартапів.

Дедлайн - 10 травня 2020 року

БО «БФ «Карітас Краматорськ» оголошує конкурс мікро-грантів для громад

БО «БФ «Карітас Краматорськ» оголошує конкурс мікро грантів для громад, що опинились в зоні збройного конфлікту, внутрішньо переміщених осіб та громад, які прийняли ВПО.

 Дедлайн - 19 травня 2020 року.

Конкурс грантів від посольства Словаччини в Україні

Словацьке агентство з розвитку міжнародної співпраці оголошує конкурс малих грантів.

Дедлайн - 15 жовтня 2020 року.

Конкурс грантів для протидії коронавірусу «Людяність і взаємодопомога»

Міжнародний фонд «Відродження» відновлює ініціативу  гуманітарної солідарності, що працювала у 2014 році, і оголошує в її рамках перший грантовий конкурс. 

Дедлайн - 31 грудня 2020 року.

Культура законності. Можливості для митців, програмістів, журналістів

В рамках проекту «Культура законності», що впроваджується Центром культурного менеджменту за фінансування Посольства Королівства Нідерландів, оголошуються конкурси, що висвітлюють суспільну цінність верховенства права, доброчесності, антикорупційної поведінки, культури законності. Увага до цих явищ за умов пандемії коронавірусної інфекції вітається особливо. 

Дедлайн - 30 червня 2021 року.

Конкурс грантів на підтримку громадських ініціатив з протидії негативному впливу COVID-19

Чорноморський фонд регіонального співробітництва оголошує конкурс грантів на підтримку громадських ініціатив з протидії негативному впливу пандемії. 

ООН оголошує грант для протидії та полегшення наслідків коронавірусу

Програма ООН із відновлення та розбудови миру оголошує грант для протидії поширення коронавірусної інфекції (COVID-19) та підтримки ініціатив для надання своєчасної допомоги найбільш вразливим категоріям населення.

Програма Фонду розвитку українських ЗМІ – 2020

Посольство Сполучених Штатів Америки запрошує незалежні засоби масової інформації (друковані, радіо, телевізійні та електронні) подавати заявки на конкурс Фонду розвитку українських ЗМІ. Конкурс проходить на постійній основі і не має кінцевого термін.

Гранти на підтримку ініціатив громадянського суспільства та медіа у сфері протидії корупції

Програма «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія!» оголошує  грантову програму на підтримку ініціатив громадянського суспільства та медіа у сфері протидії корупції.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.