bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тиждень, що минає, приніс нові кар’єрні можливості у неурядовому секторі
08.11.2019

Громадські та міжнародні організації запрошують на роботу фахівців.

Старший експерт з юридичних питань

Міжнародний фонд виборчих систем (IFES)  неприбуткова міжнародна організація, яка підтримує право громадян брати участь у вільних та чесних виборах. Основні обов'язки експерта: перегляд проектів документів, надання коментарів та рекомендацій, розробка експертних оглядів/правових висновків, досліджень, пропонування поправок із вдосконалення законопроектів про вибори та референдум, участь у засіданнях робочої групи Верховної Ради, конференціях, круглих столах і т. п.

Дедлайн 11 листопада 2019 року.

Консультант з надання послуг супервізора для медичних працівників

Миколаївська благодійна організація «Всеукраїнська Мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» шукає консультанта у проект, спрямований на запровадження і поширення ефективних моделей  виявлення пацієнтів з ВІЛ інфекцією (тестування на базі неспеціалізованих медичних закладів, тестування партнерів пацієнтів, у яких було виявлено ВІЛ) та залучення їх до лікування. Основні обов'язки: групові супервізії для мед. працівників, підвищення у них мотивації, подолання стигми та дискримінації груп найвищого ризику, профілактика вигорання, звітування.

Дедлайн 11 листопада 2019 року.

Координатор закупівель та логістики (Слов’янськ)

Ініціатива arche noVa в Україні для втілення проекту на сході України шукає координатора закупівель та логістики. Основні обов'язки: закупівлі (дослідження ринків, супровід закупівель, забезпечення відповідності тендерних заявок законодавству, точності документації, контроль якості закуплених продукції і послуг), транспорт (забезпечення безпечного і ефектвного транспортування персоналу і товарів, контроль доставок, отримання продукції), логістика (управління розподілом витрат, складом), безпека.

Дедлайн 15 листопала 2019 року.

Фахівець кластера на субнаціональному рівні

Він/вона очолить Національні робочі групи та субнаціональний кластер, розташований в Слов'янську та Сєвєродонецьку, та представлятиме кластер «Притулок/непродовольчі продукти». на субнаціональному рівні перед обласними і національними органами влади, місцевими та міжнародними організаціями та донорськими агенціями.

Дедлайн 15 листопала 2019 року.

Координатор з питань комунікацій

ВАОМС «Асоціація міст України» оголошує конкурс на посаду координатора з питань комунікацій. Основні обов’язки: реалізація завдань комунікайційної складової, інформаційний та медіа супровід, робота зі ЗМІ, організація прес-конференцій, підготовка прес-релізів, анонсів, новин, привітань та подяк, організація коментарів та інтерв’ю експертів, моніторинг висвітлення проекту, ведення сайту та акаунтів у соцмережах, координація роботи консультантів в регіонах.

Дедлайн – 15 листопада 2019 року.

Постачальник послуг юридичного супроводу реформи організаційної структури

Аналітичний центр DiXi Group планує реформування своєї структури. Основні обов'язки постачальника послуг: допомога у визначенні оптимальної моделі управління організацією з врахуванням поставлених цілей з запуску проектів соціального підприємництва. Очікується кілька пропозицій моделей, допомога в обранні найбільш ефективної з них для центру, та юридичний супровід його реформи. Дедлайн 18 листопала 2019 року.

Координатор-консультант оцінки діагностики вірусного гепатиту С

Потрібен у Міжнародний благодійний фонд «Альянс громадського здоров’я». Основні обов'язки: формування та налагодження роботи команди, її координація, виконання показників, консультації щодо налагодження механізму транспортування, зберігання, передачі біометеріалу до лабораторії, налагодження механізму проведення дослідження, звітування за програмними показниками Альянсу відповідно до умов проекту, налагодження співпраці із ДУ “Інститут епідеміології та інфекційних хвороб ім. Л. В. Громашевсьного”.

Дедлайн – 19 листопада 2019 року.

Викладач методології досліджень з протидії корупції: дизайну досліджень, теорії і методів вивчення

В рамках Магістерської програми «Антикорупційні студії» Національного університету «Києво-Могилянська академія» Міждисциплінарний науково-освітній центр протидії корупції (далі – ACREC) запрошує викладача або викладачку у сфері проведення досліджень корупції для викладання занять навчального курсу. Основні обов'язки: провести 5 аудиторних занять (10 академічних годин), присвячених основам дизайну наукового дослідження в рамках курсу.

Дедлайн – 20 листопада 2019 року.

Експерт-хімік

Експерта з хімічного лізингу та поводження з хімічними речовинами запрошує на роботу Центр ресурсоефективного та чистого виробництва. Основні обов'язки: доповнення обстежень на підприємствах розділом про використання речовин, створення інформаційних довідників, матеріалів для тренінгів, проведення інформаційних заходів, підготовка звітності, моніторинг пропозицій у галузі Sound Chemicals Management (SCM), проведення національного тематичного дослідження.

Дедлайн 31 грудня 2019 року.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.