bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Весна прийшла. Контактувати будемо?
08.04.2020

Із початку другого кварталу 2020 року у режимі функціонування Ресурсного центру ГУРТ відбулися деякі зміни. Більшість наших функцій звично працює 24/7, тож нам дуже важливо залишатися на постійному зв’язку з нашими користувачами. Тому просимо уважно ознайомитися з цим повідомленням.

З усіма запитаннями, коментарями та пропозиціями щодо діяльності нашої організації просимо звертатися на єдину адресу електронної пошти [email protected].

Якщо у вас є запитання щодо додавання матеріалів і розміщення повідомлень на порталі ГУРТ, будь ласка, спочатку скористайтеся послугами чат-бота на FB-сторінці ГУРТа.

Якщо у вас є запитання щодо Програми технологічної підтримки неприбуткових організацій України (TechSoup Україна), будь ласка, звертайтеся на [email protected].

Нова поштова адреса Ресурсного центру ГУРТ: вул. Еспланадна 28, офіс 7, Київ 01001.

Важливо! Номер телефону +380.44.2961052 більше не обслуговується. Новий номер телефону ми повідомимо після скасування введених в Україні обмежувальних заходів.

Запевняємо, що у цей непростий час робимо усе можливе, аби оперативно реагувати на запити наших користувачів і продовжувати надавити якісні послуги у звичному режимі.

Нагадуємо, Ресурсний центр ГУРТ ініціював кампанію підтримки організацій громадянського суспільства у боротьбі з негативними наслідками пандемії «Фізичне дистанціювання. Соціальна згуртованість!». Долучайтеся!

Контакти

Коментарі

Карэн Гамбарян   1491 день тому   #  

Тримайтеся, ви молодці! Успіхів та здоров'я!

  •   Пiдписатися на новi
Катерина Полякова   1491 день тому   #  

Дякуємо! Навзаєм :)

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.