bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Місяць мережування та співпраці ОГС на порталі ГУРТ
10.10.2016

Із 10 жовтня до 13 листопада 2016 року на порталі ГУРТ триватиме Місяць мережування та співпраці ОГС. До його наповнення можуть долучитися всі охочі, запропонувавши для публікації тематичні новини чи блоги.

Редакція ж порталу у рамках Місяця запропонує матеріали, які розкажуть про особливості й переваги участі організацій громадянського суспільства в діяльності Східного партнерства, Консорціуму країн-членів програми Еразмус+, Мережі TechSoup, Європейської мережі розвитку громад, Вишеградської четвірки, Всесвітнього альянсу за громадську участь CIVICUS та інших міжнародних об’єднань.

Ви отримаєте змогу дізнатися більше про мережування та співпрацю ОГС на прикладі наших західних країн-сусідів, про користь фасилітаційних технік, правові основи укладання партнерських договорів й ефективне врегулювання конфліктів, які можуть виникнути між потенційними та реальними ОГС-партнерами.

На читачів чекають цікаві інтерв’ю, огляди, добірки, статті, покликані максимально охопити тему мережування та співпраці ОГС. Запрошуємо долучатися до обговорень, писати блоги, коментувати матеріали й пропонувати теми, які вас турбують.

Стежте за нами на Facebook-сторінці та в Твіттері й дізнавайтеся новини з життя громадянського суспільства України першими!

Матеріали за темою:

Автор банерів – Олександра Михайлуца

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.