bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ваучерна система програми UNITER: досвід Добропілля (відео)
05.03.2012

Добропільський центр молоді "Добро" - молода громадська організація, яка розпочала свою офіційну діяльність у 2010 році. Членами організації вже є більше 150 молодих людей віком від 14 до 35 років. У найближчому майбутньому організація планує створити молодіжний культурний центр на базі Палацу Природи міста Добропілля, де б молодь мала змогу вільно розвивати свою творчість. На базі центру також планується проведення тренінгів для школярів із нових медіа, екологічних та історичних акцій.  

Бажання членів організації отримувати нові знання та ефективно використовувати їх для впровадження змін, підштовхнуло їх скористатися можливістю ваучерної системи програми UNITER, завдяки якій замовили 5-годинний тренінг «Сталоуспішний фандрейзинг: залучення ресурсів на виконання НУО своєї місії»  в одного з сервіс-провайдерів. 

Як зауважила Яна Новохатько, кореспондентка організації, за допомогою отриманим знанням під час тренінгу, їхній команді вдалося активізувати громаду Добропілля навколо назрілих проблем.


Матеріал підготовлений у рамках Проекту “Інвестуймо в інституційний розвиток громадянського суспільства” , що виконується Ресурсним центром ГУРТ в рамках проекту “Об’єднуємося заради реформ” (UNITER), що виконується PACT Inc. в Україні завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Читайте також:
Ваучерна система програми UNITER: досвід Черкас

Ваучерна система програми UNITER: досвід Львова

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.