bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ваучерна система програми UNITER: досвід Львова (відео)
29.02.2012

Інституції громадянського суспільства, які зацікавлені у власному організаційному розвитку, але не мають фінансової спроможності замовити необхідні навчальні послуги для членів своєї організації, можуть скористатися ваучерною системою програми UNITER, за допомогою якої можна замовити необхідні послуги (тренінг, семінар, короткострокові/довгострокові консультації, експертну оцінку, навчальні матеріали тощо).

ГУРТ нещодавно побував у Львові, де мав змогу поспілкуватися з Наталею Мисулою, координаторкою програм із управління Інституту лідерства та управління при УКУ, яка поділилася досвідом своєї інституції щодо використання ваучерної системи програми UNITER.

Матеріал підготовлений у рамках Проекту “Інвестуймо в інституційний розвиток громадянського суспільства” , що виконується Ресурсним центром ГУРТ в рамках проекту “Об’єднуємося заради реформ” (UNITER), що виконується PACT Inc. в Україні завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Ваучерна система програми UNITER: досвід Черкас

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.