bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ваучерна система програми UNITER: досвід Черкас (відео)
24.02.2012

Один із інструментів ефективного функціонування громадської організації – це підвищення компетенції її членів. Свої послуги з організаційного розвитку пропонують ряд донорських і громадських організацій, тренерських груп і окремих тренерів

На жаль, реалії такі, що громадський сектор України не завжди має фінансову спроможність замовити необхідні навчальні послуги для своєї організації. Тому для зміцнення своєї організаційної спроможності представники організацій громадянського суспільства України все частіше використовують ваучерну систему програми UNITER, за допомогою якої можна замовити необхідні послуги (тренінг, семінар, короткострокові/довгострокові консультації, експертну оцінку, навчальні матеріали тощо).

ГУРТ нещодавно побував у Черкасах, де мав змогу поспілкуватися з Анною Харченко, заступницею координатора Коаліції молодіжних громадських організацій Черкаської області «Молода Черкащина», яка поділилася досвідом своєї організації щодо використання ваучерної системи програми UNITER.

Матеріал підготовлений у рамках проекту «Інвестуймо в інституційну спроможність громадянського суспільства», який реалізується Ресурсним центром ГУРТ у межах проекту «Об’єднуємося заради реформ (UNITER)», що фінансується Агентством США з Міжнародного Розвитку (USAID) та здійснюється Pact Inc.

Ваучерна система програми UNITER в дії: досвід м. Суми

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.