bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Аліна Полєвікова: не потрібно зловживати ваучерною системою (відео)
30.09.2011

Для зміцнення своєї організаційної спроможності представники третього сектору України все частіше використовують ваучерну систему програми UNITER, за допомогою якої можна замовити необхідні послуги (тренінг, семінар, короткострокові / довгострокові консультації, експертну оцінку, навчальні матеріали тощо).

Радує те, що цією можливістю користуються організації громадянського суспільства з різних регіонів України.

ГУРТ нещодавно побував у Сумах із презентацією проекту «Інвестуймо в інституційний розвиток громадянського суспільства», де мав змогу поспілкуватися з Аліною Полєвіковою, координатором освітніх проектів СМГМО "Соціальна організація студентів". Пані Аліна поділилася досвідом своєї організації щодо використання ваучерної системи програми UNITER. 

Довідка: СМГМО "Соціальна організація студентів" займається розвитком волонтерського руху та допомагає молоді в написанні та реалізації соціально спрямованих та благодійних проектів.

Матеріал підготовлений у рамках проекту «Інвестуймо в інституційну спроможність громадянського суспільства», який реалізується Ресурсним центром ГУРТ у межах проекту «Об’єднуємося заради реформ (UNITER)», що фінансується Агентством США з Міжнародного Розвитку (USAID) та здійснюється Pact Inc.
 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.