bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Актуальні грантові можливості для неурядових організацій
28.10.2019

В пошуках фінансування цікавої ідеї або проекту? До вашої уваги - нові можливості отримати його.

Конкурс серед громадських організацій на реалізацію проектів

Фонд Східна Європа в рамках реалізації Програми USAID РАДА оголошує конкурс серед громадських організацій на реалізацію проектів, спрямованих на розбудову спроможності співпраці виборців з народними депутатами України в рамках виборчого округу. Дедлайн - 3 листопада 2019 року.

Конкурс проектів на отримання гранту від IFES

IFES запрошує неурядові неприбуткові організації, що мають відповідний досвід та операційну спроможність, взяти участь у конкурсі проектів на отримання гранту: Жіноче лідерство/Ініціатива «Альянс рівноправного партнерства чоловіків та жінок» - Підтримка місцевих організацій громадянського суспільства та жіночих груп у проведенні заходів, спрямованих на підтримку жіночого лідерства та розбудову потенціалу, включаючи ініціативу чоловіків-союзників, використовуючи методологію IFES MALE. Дедлайн - 13 листопада 2019 року.

Гранти мобільності для сектору освіти

Нова програма ЄС House of Europe пропонує гранти на подорожі до країн ЄС для професіоналів у секторі освіти. Грантовий конкурс триває до 14 листопада 2019 року.

Велика грантова програма перекладів від ЄС

Нова програма ЄС House of Europe оголошує велику грантову програму перекладів. Дедлайн - 14 листопада 2019 року.

Гранти мобільності від ЄС для сектору культури

Нова програма ЄС House of Europe пропонує гранти на подорожі до країн ЄС для професіоналів у секторі культури та креативних індустрій. Грантовий конкурс триває до 14 листопада 2019 року.

Співпраця малих концертних залів (Music Moves Europe, програма «Креативна Європа»)

«Music Moves Europe» (MME) є рамковою підпрограмою Європейської комісії на підтримку музичного сектору. Дедлайн - 15 листопада 2019 року.

Соціальний проект «Дельта Милосердя»: грант для українських Благодійних Фондів

Переможець конкурсу може скористатися отриманим грантом на реалізацію свого благодійного проекту та на організаційні потреби фонду. Грант може виступати у якості повного фінансового забезпечення проекту. Дедлайн - 17 листопада 2019 року.

Програма міні-грантів для культурної спадщини

Проект Re_HERIT оголошує конкурс на отримання міні-грантів для культурної спадщини. Дедлайн - 18 листопада 2019 року.

Гранти міжнародної співпраці в секторі культури

Нова програма ЄС House of Europe оголошує конкурс на гранти міжнародної співпраці для організацій в секторі культури, який триватиме до 21 листопада. Дедлайн - 21 листопада 2019 року.

Проекти міжнародної співпраці (Креативна Європа)

Оголошено конкурс «Проекти міжнародної співпраці» програми «Креативна Європа» (підпрограма «Культура»). Дедлайн - 27 листопада 2019 року.

MEET UP! Німецько-українські зустрічі молоді 2020

Фонд EVZ підтримує в 2020 році. німецько-українські зустрічі молоді для учасників та учасниць у віці з 16 до 35 років. Проекти можуть розпочатися найраніше 1 лютого 2020 року та мають бути закінчені до 31 грудня 2020 року. Дедлайн подання заявок - 30 листопада 2019 року.

Щомісячна стипендія від Leaders Fund

Фінансова підтримка протягом 6 або 12 місяців. Актуально для громадського сектору та активістів, що шукають ресурси для покращення своїх проектів, але ще не отримали великих грантів. Дедлайн - 30 листопада 2019 року

Грантовий конкурс COSME

Оголошено грантовий конкурс в рамках Програми ЄС COSME «COS-CIRCFASH-2019-3-02: Акселерація та масштабування інноваційних рішень у індустрії моди на засадах сталості та циркулярності*». Бюджет конкурсу – 3 500 000 євро на 4 проекти. Дедлайн - 17 грудня 2019 року

Конкурс мікрогрантів на розвиток бізнесу та підвищення особистої конкурентоспроможності

Маріупольська Спілка Молоді у співпраці з Данською радою у справах біженців за фінансової підтримки Європейського Союзу оголошує нову програму, спрямовану на підтримку малого бізнесу та самозайнятості для молоді Донецької області. Дедлайн - 31 грудня 2019 року.

Конкурс грантів в рамках Проекту USAID «Трансформація фінансового сектору»

Проект USAID «Трансформація фінансового сектору» (USAID FST) запрошує зацікавлені організації взяти участь у конкурсі на здобуття грантової підтримки в рамках Щорічного оголошення про реалізацію програми. Дедлайн - 31 березня 2020 року.

USAID Проект енергетичної безпеки оголошує початок грантової програми

USAID Проект енергетичної безпеки оголошує початок грантової програми. Грантові заявки оцінюються по мірі надходження. Строк дії грантового проекту не повинен тривати більше, ніж 24 місяці. Кінцевий термін подання заявок - 30 квітня 2020 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.