bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Співпраця малих концертних залів (Music Moves Europe, програма «Креативна Європа»)
11.09.2019

«Music Moves Europe» (MME) є рамковою підпрограмою Європейської комісії на підтримку музичного сектору. Дедлайн - 15 листопада 2019 року.

«Music Moves Europe» (MME) є рамковою підпрограмою Європейської комісії на підтримку музичного сектору. Вона була розроблена на основі низки зустрічей з представниками індустрії, які відбувались, починаючи з 2015 року. Після чого підпрограма «Music Moves Europe» була запущена як стратегічна ініціатива Комісії і зараз загалом виконує функції підтримки музичного сектору ЄС.

Яку підтримку надає цей конкурс? Загальна мета конкурсу – збільшити здатність концертних залів залишатися конкурентоспроможними у мінливих ринкових та регуляторних умовах. Ця можливість покликаний сприяти сталому розповсюдженню живої музики через співпрацю між малими та середніми концертними залами з метою стимулювання інноваційних моделей співпраці, підвищення ролі та активності локальних організацій у місцевій громаді. Його розроблено як новий підготовчий механізм роботи у напрямку «Music Moves Europe: розвиток європейського музичного різноманіття та талантів», який має на меті прокласти шлях до секторальної підтримки музики» як нового елементу наступної програми «Креативна Європа» після 2020-го року.

Який розмір підтримки можна отримати?

  • До 70 тис. євро для проектів, які складаються з мінімум 4 партнерів та зареєстровані у мінімум 3-х різних країнах-учасницях підпрограми «Культура»
  • До 50 тис. євро для проектів, які складаються з мінімум 3 партнерів та зареєстровані у мінімум 2-х різних країнах-учасницях підпрограми «Культура»;
  • До 30 тис. євро для проектів, які складаються з мінімум 2 партнерів;
  • До 30 тис. євро для проектів, незалежно від кількості партнерів, які зареєстровані у одній країні.

Максимальний розмір співфінансування складає 90% від загального обсягу коштів, передбачених на проект.

Хто може подаватися на конкурс?

Зверніть увагу! Для програми «Креативна Європа» не важливо, якого типу юридичної реєстрації є ваша організація. На програму можуть подаватися заявники, якщо вони:

  • приватні та публічні юридичні особи, а також прибуткові та неприбуткові організації;
  • консорціум організацій із щонайменше двох країн «Креативної Європи», які беруть участь у підпрограмі «Культура», що працюють у концертному залі місткістю до 400 людей та є окремими організаціями, які працюють в малих концертних залах і знаходяться у різних країнах, АБО є приватними або публічними юридичними особами, де принаймні одна з організацій працює у концертному залі місткістю до 400 людей і вони не обов’язково знаходяться у різних країнах.

Консорціум не обов’язково із різних країн, але принаймні в якому одна з організацій працює у концертному залі місткістю до 400 людей. Організації, які знаходяться в управлінні головного заявника-бенефіціара не можуть брати участь у цьому конкурсі. Фізичні особи не можуть подавати заявки на отримання гранту.

Як подати заявку на конкурс? Заявка має бути подана онлайн через сторінку конкурсу (http://bit.ly/2lOisjB) одразу від імені усіх організацій або консорціуму.

Організації з яких країн можуть виступати партнерами? Організації із країн, що входять у підпрограму «Культура» програми «Креативна Європа» на момент подання заявки (повний перелік тут: http://bit.ly/2lH8j8u).

Дедлайн: 15 листопада 2019 року (13:00 за Брюсселем, центральноєвропейський час)

Всі деталі тут: http://bit.ly/2Td7LUm

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.