bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Можливості отримання фінансування для проектів ОГС
22.04.2019

З активним розвитком громадянського суспільства в Україні фінансові потреби, важливі для суспільних змін, стають ще актуальнішими. Підготували підбірку грантів, які зможуть підсилити діяльність громадського сектору у різних сферах життя.

Конкурс на отримання гранту «Моніторинг використання ЗМІ на виборах»

IFES оголошує конкурс на отримання гранту «Моніторинг використання ЗМІ на виборах». Дедлайн - 30 квітня 2019 р.

Новий конкурс партнерів проекту «Активні громадяни»

Британська Рада оголошує відкритий конкурс партнерів програми на 2019-2020 роки та запрошує громадські організації, молодіжні центри та заклади вищої освіти до участі.  Дедлайн – 30 квітня 2019 р.

Конкурс грантів на запобігання конфліктів у громадах

Конкурс грантів для громадських організацій для запобігання та сприяння вирішення конфліктів у громадах, що виникають в процесі проведення реформ. Дедлайн - 2 травня 2019 р.

Тематичний конкурс грантів з протидії торгівлі людьми в Україні

Посольство США в Україні через Фонд сприяння демократії Відділу преси, освіти та культури та Відділ з правоохоронних питань запрошує подавати свої заявки на конкурс до 3 травня 2019 р.

Конкурс міні-проектів «Медіаграмотність для молодих виборців»

Міжнародна неурядова організація Internews в партнерстві з Академією української преси запрошує до участі у конкурсі на отримання міні-грантів. Дедлайн - 6 травня 2019 р.

Британська Рада відкриває прийом заявок від університетів на гранти в сфері креативної економіки

Британська Рада відкриває другий раунд прийому заявок в рамках програми CreativeSpark, що виділятиме гранти до 40 тис фунтів на розвиток підприємницьких навичок у студентів та підприємців-початківців в Україні.  Кінцевий термін подання заявки – 12 травня 2019 року.

Гранти на підвищення спроможності організацій, що надають підтримку в розвитку підприємництва

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ), яка реалізується компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк.», планує надати гранти щодо підвищення спроможності організацій, що надають підтримку в розвитку підприємництва. Програма прийматиме до розгляду заявки від аналітичних центрів, бізнес-асоціацій та інших неурядових організацій, що здійснюють діяльність з підтримки розвитку підприємництва. Дедлайн подачі проектів - 14 травня 2019 року.

Конкурс грантів для підтримки медіа сектору на сході України

Проект USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» (DG East), що впроваджується компанією Chemonics International, оголошує конкурс на подання заявок на гранти для реалізації проектів, спрямованих на ширше визнання спільної громадянської культури, яка базується на спільних цінностях та розумінні. Дедлайн - 15 травня 2019 р.

Конкурс грантів від «Антикорупційної ініціативи ЄС в Україні»

«Антикорупційна ініціатива ЄС в Україні» надає гранти на підтримку проектів з протидії корупції. Дедлайн - 15 травня 2019 р.

Internews оголосив новий конкурс грантів «Медіаграмотність та стійкість до дезінформації»

«Медійна програма в Україні» (або «МПУ»), що виконується міжнародною неурядовою організацією Internews за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), запрошує до подання проектних пропозицій на отримання грантів в конкурсі «Медіаграмотність та стійкість до дезінформації». Дедлайн - 17 травня 2019 р.

Благодійний фонд «Карітас-Київ» оголошує конкурс мікрогрантів для громад

В межах проекту «Створення багатофункціональних соціальних центрів для нарощення потенціалу осіб і громад, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні, у сфері подолання труднощів та самозахисту» БФ «Карітас-Київ» оголошує конкурс мікрогрантів. Дедлайн - 19 травня 2019 р.

«Карітас Краматорськ» оголошує конкурс мікро грантів для громад

БО «БФ «Карітас Краматорськ» оголошує конкурс мікро грантів для громад, що опинились в зоні збройного конфлікту, внутрішньо переміщених осіб та громад, які прийняли ВПО. Дедлайн - 19 травня 2019 р.

Проект USAID «ВзаємоДія» оголошує грантову програму

Проект USAID «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія!» оголошує грантову програму на підтримку ініціатив громадянського суспільства та медіа у сфері протидії корупції. Проект «ВзаємоДія!» планує приймати концепції по мірі надходження до 17 червня 2019 року.

Конкурс ідей для партнерства у краудфандинговій ініціативі «Культура.Спільнота»

Міжнародний фонд «Відродження» оголошує конкурс ідей для партнерства у краудфандинговій ініціативі «Культура. Спільнота». Завдяки підтримці, громадські організації, які реалізують проекти у сфері культури та залучають кошти спільноти отримають додаткові можливості для реалізації своїх ідей. Підтримка проектів відбуватиметься таким принципом. Якщо ви зібрали заявлену суму на краудфандингу, то Фонд додає таку ж, але не більше 150 тисяч гривень. Дедлайн - 15 жовтня 2019 р.

Гранти для малих та середніх підприємств

Програма USAID Ukraine – USAID Україна «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ), яка реалізується компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк.», приймає концепції грантових проектів на впровадження заходів, спрямованих на подолання викликів для малих та середніх підприємств (МСП), що працюють в Україні в нових галузях та галузях, що розвиваються. Дедлайн - 29 лютого 2020 р.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.