bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грантові можливості для ОГС
20.03.2017

До Вашої уваги актуальна інформація про доступне фінансування, яке Ваша організація може отримати вже зараз, відгукнувшись на одну із цих пропозицій. Будьте в курсі подій у громадському секторі із ГУРТом!

1. Також програма USAID «Нове правосуддя» оголошує про початок прийому концепцій реалізації грантових проектів, які  спрямовані на посилення ролі громадянського суспільства у процесі реформування судової системи. Дедлайн - 28 березня 2017 року.

Детальніше – тут.

2. Іще один конкурс від програми USAID «Нове правосуддя». Оголошено конкурс грантів зі здійснення моніторингу ефективності процедур перевірки суддів та люстрації державних службовців. Програма планує надати 1 грант у розмірі до 500 000 грн. Дедлайн - 10 квітня 2017 року.

Детальніше – тут.

3. Українська Гельсінська спілка з прав людини та Всеукраїнська освітня програма «Розуміємо права людини» запрошують випускників Програми взяти участь у конкурсі на отримання фінансування для проведення локальних освітніх заходів. Дедлайн - 24 березня 2017 року.

Детальніше – тут.

4. Інститут економічних досліджень та політичних консультацій  у співпраці з «Європейською правдою» проводить спеціалізований конкурс грантів  «Контроль громадськості за виконанням угоди про асоціацію». Максимальний розмір гранту – 750 000 гривень (оптимальний бюджет проекту 300 000 – 500 000 гривень). Максимальна тривалість проектів – 1 рік. Дедлайн - 30 березня 2017 року.

Детальніше – тут.

5. Організація «International Alert» надає підтримку громадським ініціативам, що мають на меті сприяння побудові миру з урахуванням місцевих потреб громад, у яких наслідки тривалого конфлікту призвели до напруженості у відносинах між різними групами. Дедлайн - 31 березня 2017 року.

Детальніше – тут.

6. Фахівці у галузі законодавчої влади мають змогу взяти участь у Professional Fellows Program (PFP), програмі стажування молодих працівників законодавчої влади, спонсором якої є Бюро з питань освіти та культури Державного департаменту США. Дедлайн - 7 квітня 2017 року.

Детальніше – тут.

7. Управління туризму та промоції міста Луцької міської ради, програма «Активні громадяни» від Британської ради в Україні та СГО «Молодіжна платформа» оголошують конкурс проектів розвитку громади для підвищення туристичної привабливості міста. Максимальне фінансування в рамках одного проекту – 30 000 грн. Дедлайн - 7 квітня 2017 року.

Детальніше – тут.

8. Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА оголошує конкурс проектів громадських організацій на 2018 рік у рамках обласної Програми «Чернігівська громада». Граничний обсяг фінансування за рахунок бюджетних коштів однієї програми (проекту, заходу) - 25 000 грн. Дедлайн - 21 квітня 2017 року.

Детальніше – тут.

9. БФ «Карітас України» анонсує нову хвилю проекту «Гранти для роботодавців. Створення робочих місць для ВПО». За сприяння CRS реалізується проект з надання грантів для роботодавців у розмірі 30 000 гривень на створення робочого місця. Дедлайн - 30 квітня 2017 року.

Детальніше – тут.

10. Європейський фонд підтримки демократії (The European Endowment for Democracy, EED) надає підтримку організаціям, неформальним платформам та окремим активістам, діяльність яких спрямована на розвиток і зміцнення демократичного громадянського суспільства. Тривалість проектів та суми грантів визначаються індивідуально.

Детальніше – тут.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.