bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс грантів зі здійснення моніторингу перевірки суддів
10.03.2017

Програма USAID «Нове правосуддя» оголошує конкурс грантів зі здійснення моніторингу ефективності процедур перевірки суддів та люстрації державних службовців. Дедлайн - 10 квітня 2017 р.

Програма USAID реформування сектору юстиції «Нове правосуддя» оголошує конкурс грантів для українських неурядових організацій зі здійснення моніторингу стану перевірки суддів та люстрації державних службовців, а також проведення аналізу результатів їх запровадження та надання рекомендацій щодо покращення ефективності й  прозорості цих процесів.

Метою грантового конкурсу є сприяння  організаціям громадянського суспільства, які активно підтримують реформу сектору правосуддя, у здійсненні моніторингу та лобіюванні/адвокації ефективних процедур перевірки та люстрації суддів та державних службовців та розробці і пропонуванні змін до законодавства задля удосконалення процедур перевірки та люстрації відповідно до міжнародних та європейських стандартів.

Програма USAID «Нове правосуддя» планує надати 1 грант у розмірі до 500 000 грн. Орієнтовний початок проектів – 10 травня 2017 р., тривалість проекту – до 8 місяців. Заявки слід подавати в електронному та паперовому вигляді. Прийом заявок завершується 10 квітня 2017 р. о 18:00.

Умови конкурсу та форми для заповнення можна завантажити за посиланням

Контакти

Коментарі

Лейла Жданова   2591 день тому   #  

Шановні донори! Виникає питання, чи можливо перевіряти процедуру люстрації суддів на її відповідність європейським стандартам, коли люстрація суддів можлива лише у разі переходу від тоталітарного режиму до демократичного. Консультативною радою європейських суддів люстрація в Україні визнана такою, що не відповідає європейським стандартам. До чого тоді її перевіряти?

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.