bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз


+ Пiдписатися

ПРОГНОЗ 2011 для народжених у 1995 році   

Привіт, колеги!

Моя знайома професійно займається астрологією і збираючись сьогодні 30 грудня у похід в кримські гори, Чатир Даг, де ми вирішили зустрічати Новий Рік, звернувся з проханням подивитись ПРОГНОЗ 2011 для народжених у 1995 році (цікавила громадська діяльність).
Коли закінчився весь процес, я згадав, що ГУРТ засновано у 1995 році.
Подивіться, що вийшло.

ПРОГНОЗ 2011 для народжених у 1995 році.
Кролик створює умови для того, щоб народжені у 1995 році були веселі, спілкувались з сім'єю і друзями! 2011 рік дає всі можливості і час, щоб зануритися в спілкування, випробувати навіть більше соціальних мереж, ніж є. Цей рік підходить для створення портфоліо в усіх соціальних мережах. Замало їх не буде – тому що, коли потрібно буде зробити нові соціальні мережі – вони будуть зроблені, та й взагалі, у цьому році можна робити все для розвитку соціальних мереж і навіть апгрейди існуючих! Будуть відкриті нові комп’ютерні, технічні Інтернет-можливості. Часи змінюються, не обов'язково сідати в машину, або потяг і їхати на інший кінець світу, щоб сказати «Привіт», досить клацнути кнопкою на системному блоці, та мишкою куди належить. Саме в цьому році відкриються можливості запрошувати колег до спілкування через відео-конференції, замість того, щоб витрачати дні та часи на переїзди у потягах та авто. Збільшиться бюджет для громадянської журналістики. В першому півріччі зменшиться фінансова можливість щодо переїздів. Але народжені у 95 році швидко налагодять інтерактивний контакт з партнерами. Буде проблема у тому, що вони звикли відчувати людей, відчувати не на відстані, а в живому спілкуванні. Тому друга половина 2011 року присвячена подорожам, переміщенню в просторі. Налагоджені партнерства дають можливості кругосвітнім подорожам.

Вітаю Вас з Новим Роком та Різдвом!

Коментарі

Тимчук Тарас    4863 дні тому   #  

Сергію, цікавий прогноз :). Дякую! Спробуємо наприкінці року перечитати Ваш блогозапис і подивитись на результати 2011 року.

З Новим роком!

  •   Пiдписатися на новi
Тимчук Тарас    4823 дні тому   #  

Сергію, щось вже збувається?

  •   Пiдписатися на новi
Сергій Сухобойченко   хвилину тому   #  

Тарасе, як на твою думку результати прогнозу для народжених у 1995 році?

  •   Пiдписатися на новi
Тимчук Тарас    4516 днів тому   #  

Сергію, так, щось таки збулось :). Який прогноз малює Ваш астролог на 2012 рік?

  •   Пiдписатися на новi
Юлія Гончар   4512 днів тому   #  

Справді, цікаво)...

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi


Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.