bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Найновіші вакансії у неурядовому секторі України
15.11.2019

Шукаєте роботу? Зверніть увагу на свіжу інформацію про можливості кар'єрного зростання у громадському секторі. Бажаємо успіхів!

Секретар
У БО «Український інститут політики громадського здоров’я» потрібен адміністративний секретар. Обов’язки: ведення кореспонденції, табелів робочого часу, календаря, договорів користування обладнанням, підготовка, відправлення та контроль отримання договорів та актів ЦПХ, обліку розрахунків з кур’єрською службою, таксі, участь в інвентаризації ТМЦ, організації відряджень, зустрічей, тренінгів, контроль стану устаткування, підготовка внутрішніх наказів та розпоряджень. Дедлайн – 20 листопада 2019 року.

Консультанта/ка з питань дотримання Україною міжнародних зобов'язань з забезпечення ґендерної рівності
Національний Демократичний Інститут шукає консультанта/ку з питань дотримання Україною міжнародних зобов'язань у сфері захисту прав людини та гендерної політики. Обов’язки: внесення пропозицій для подальшого відображення їх в законодавстві, участь у парламентському контролі виконання Україною зобов’язань, супровід її приєднання до міжнародних договорів, аналіз стану ґендерної рівності, міжнародних документів, розробка порівняльних таблиць, зауважень та доповнень до законів, розробка аналітичних і довідкових матеріалів тощо. Дедлайн – 22 листопада 2019 року.

Консультант з низьковуглецевої політики
Проект Low Carbon Ukraine (LCU) шукає радника з питань енергетичної та кліматичної політики на часткову (10 днів на місяць) зайнятість, який працюватиме з головою комітету ВРУ з питань енергетики та житлово-комунальних послуг. Обов'язки: допомога з визначенням та аналізом тем згідно з метою проекту, дослідження політичного та правового середовища, коментування законопроектів, підготовка матеріалів для комітету, співавторство публікацій, супровід роботи зі стейкхолдерами. Дедлайн – 24 листопада 2019 року.

Керівник сектору (проект SURGe)
Agriteam Canada Consulting Ltd шукає керівника сектору у проект «Підтримка реформ управління в Україні (SURGe)», відповідального за управління технічною допомогою для українських органів та відомств. Обов'язки: оцінка потреб урядових агенцій в технічній допомозі, розробка проектів такої допомоги відповідно до повістки реформ, підготовка документації для ініціатив, узгодження їх зі стейкхолдерами, управління проектними командами, забезпечення дотримання строків. Дедлайн – 24 листопада 2019 року.

Експерт з аналізу фінансів на ринку «зеленої» енергетики
ГО «ДІКСІ ГРУП» шукає постачальника послуг дослідження ринку відновлюваної енергетики в рамках проекту USAID «Прозорість енергетичного сектору». Обов'язки: збір та аналіз інформації щодо джерел і обсягів фінансування побудови потужностей виробництва електроенергії, створення бази даних фінансування проектів, підготовка підсумкового аналітичного матеріалу дослідження, участь у робочих нарадах та зустрічах щодо нього, документація, проміжна та кінцева звітість. Дедлайн – 26 листопада 2019 року.

Фасилітатор стратегічного планування
«Карітас-Спес Україна» шукає фасилітатора для розробки Стратегічного плану для мережі СПЕС в Україні на 2020-2023 роки. Обов'язки: виведення розуміння та бачення команди на один рівень, узгодження їх із організаційним баченням, місією та цілями, максимізація ресурсів для визначення пріоритетів, визначення та оцінка кращого способу досягнення цілей, визначення ролі Національного офісу в мережі та встановлення цілей її розвитку на основі протоколів Карітас та передового досвіду, розробка індикаторів досягнень. Дедлайн – 28 листопада 2019 року.

Викладач/ка практичних занять курсу «Методологія дослідження корупції»
ГО «Міждисциплінарний науково-освітній центр протидії корупції» запрошує викладача у Магістерську програму «Антикорупційні студії». Обов'язки: провести 5 аудиторних практичних занять (10 академічних годин), присвячених  практичному застосуванню теоретичних концепцій, досліджень та аналітики, а також впливу аналітики на антикорупційну політику для студентів в рамках курсу Національного університету «Києво-Могилянська академія». Дедлайн – 28 листопада 2019 року.

Категорійний менеджер
ДП «Медичні закупівлі України» шукає менеджера, здатного забезпечити найбільшу ефективність в кожній категорії: закупити вчасно, за кращою ціною і належної якості.Обов'язки: управління категоріями (аналіз ринку, формування ТЗ, підготовка стратегій, комунікація із стейкхолдерами), збір і перерозподіл потреби, управління відносинами з постачальниками і замовниками в межах категорії. Дедлайн – 30 листопада 2019 року.

Адміністратор офісу (Краматорськ)
Організація глобального розвитку DAI (США) шукає адміністратора в офіс проекту USAID. Обов'язки: ведення календарних планів, обробка вхідних листів та дзвінків, координація, протокоювання засідань, підготовка документів і листів, облік витрат, логістична підтримка заходів, участь у веденні кадрового обліку. Дедлайн – 30 листопада 2019 року.

Радник/Радниця Міністерства у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та ВПО України
«Stabilization Support Services» потрібен радник/ця Міністерства у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та ВПО. Обов'язки: координація проектних заходів із Міністерством, моніторинг їх ефективності, налагодження партнерських зв’язків, підготовка аналітичних матеріалів та довідок, реалізація комунікаційної та медіа стратегії, звітування за проектом. Дедлайн – 31 грудня 2019 року.

Консультант з соціального супроводу пацієнтів з туберкульозом
Центр громадського здоров'я шукає фахівця зі знанням сучасних підходів до супроводу пацієнтів з туберкульозом та нормативної бази в сфері протидії йому. Обов'язки: аналіз виконання заходів із наданням пропозицій до вдосконалення, оцінка нормативної бази та розробка проектів документів, моніторинг та оцінка реалізації проектів, візити до медичних закладів, неурядових організацій, координаційні зустрічі, технічна та організаційна підтримки планування і реалізації відповідних регіональних програм, підготовка аналітичного звіту із пропозиціями та рекомендаціями.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.