bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Актуальні вакансії неурядового сектору
25.10.2019

До вашої уваги - нова добірка актуальних вакансій у неурядовому секторі.

Тестувальник мобільного додатку

Мобільний додаток «Енергетика Онлайн» (EnergyOnline) розроблений «ДІКСІ ГРУП» в рамках проекту USAID «Прозора енергетика». Він дозволяє дізнатися актуальні тарифи на газ та електроенергію, оцінити роботу постачальників енергії та повідомити про порушення, перевірити платіжки та подати заявки на компенсацію – всього 8 функцій. Основні послуги - аналіз внутрішніх процесів та взаємодій у додатку, досвіду користувача, виявлення можливостей та надання рекомендацій з його покращення, розвитку, та розширення аудиторії. Дедлайн – 28 жовтня 2019 року.

Юрисконсульт

БО Благодійний фонд «Стаблізейшен суппорт сервісез» шукає юристконсульта. Він контролюватиме усі юридичні аспекти роботи, допомагатиме у складанні типових контрактів організації та переглядатиме їх, інформуватиме працівників та керівництво про важливі зміни в законодавстві, координуватиме відповідні зміни, роз’яснюватиме правові питання, складатиме та затверджуватиме угоди, оцінюватиме ризики. Представлятиме інтереси організації. Дедлайн – 30 жовтня 2019 року.

ПРООН шукає консультанта з написання історій успіху

Основні обов’язки: визначення та добір (шляхом аналітичного огляду та інтерв’ю) історій успіху, створення розповідей (англійською та українською мовами), які демонструватимуть вплив ПРООН на місцях, пропонуватимуть читачам свіжий погляд, спонукатимуть їх переосмислити свою систему переконань. Дедлайн - 31 жовтня 2019 р.

Трансперенсі Інтернешнл Україна шукає HR-менеджера

Основні обов’язки: управління повним циклом рекрутингу та адаптації нових членів команди; Дедлайн - 31 жовтня 2019 р.

PR-менеджер

Громадська ініціатива GoGlobal популяризує вивчення українцями іноземних мов. PR-менеджер створюватиме прес-релізи, статті, новини та кейси, взаємодіятиме з медіа, блогерами та лідерами думок задля формування іміджу компанії, організовуватиме спецпроекти в ЗМІ, прес-заходи, долучатиметься до внутрішніх проектів, координувати роботу SMM-менеджера, дизайнера та інших залучених фахівців. Початок роботи в жовтні 2019 року.

Експерт/ка з питань комунікацій

ПРООН Україна оголошує конкурс на посаду національного консультанта з питань висвітлення та популяризації (National Consultant Expert on Visibility and Outreach) для Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування. Дедлайн - 4 листопада 2019 року.

Головний бухгалтер

Потрібен у благодійну організацію «Український інститут політики громадського здоров’я». Обов’язки: облік заробітної плати та відпусток, ведення кадрової документації, подання звітності в державні органи, інвентаризація, розрахунки з авансових звітів, відряджень, ведення основних засобів, облік доходів і витрат в розрізі донорів, закриття оборотно-сальдової відомості та формування фінансових результатів в 1С. Дедлайн – 4 листопада 2019 року.

Адміністратор

Потрібен у програму «U-LEAD» - розширення можливостей, підзвітності та розвитку на місцях. Обов’язки: обробка дзвінків та прийом відвідувачів, оновлення списку контактів, обробка кореспонденції. Вимоги: вища освіта, відмінне знання англійської мови, досвід роботи 1-3 роки на аналогічній посаді, знання пакету офісних додатків; знання німецької мови – додаткова перевага. Тривалість контракту - до кінця червня 2020 року. Дедлайн – 5 листопада 2019 року.

Фахівець з інженерно-будівельних робіт

ПР ООН запрошує фахівця для управління роботами, пов'язаними з будівництвом та відновленням ключової інфраструктури на основі принципів універсального дизайну та інклюзивності. Серед обов’язків – оцінка потреб і відповідні консультації, в т. ч. з місцевим населенням, узгодження плану відновлення інфраструктури, закупівлі продукції і послуг для будівельних робіт, підтримка спорудження/відновлення важливих інфраструктурних об'єктів (систем енерго- та водопостачання; доріг, мостів ланцюгів постачання), контроль робіт на місцях та дотримання графіків робіт тощо. Дедлайн – 6 листопада 2019 року.

Фахівець відділу моніторингу і оцінки

Благодійна організація «100 відсотків життя. Київський регіон» шукає на повну зайнятість. Основні обов’язки: ведення бази даних клієнтів та вчасне оновлення інформації про них та надані їм послуги, контроль ведення первинної звітної документації, розробка показників успішності виконання проектів та технічних завдань для соціальних працівників, моніторингові та менторські візити до місць надання соціальних послуг, робота з системою програмного моніторингу організації, документацією з моніторингу та оцінки..

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.