bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Добірка актуальних вакансій у різних сферах громадянського суспільства
08.12.2017

Вакансії у громадянського секторі для активних громадян різних професій та рівнів досвіду. Кінцеві дати подання документів – січень 2018- грудень 2018. Встигніть знайти вакансію своєї мрії до нового року.

 «Meconomica» шукає адвокасі менеджера

Обов’язки: проведення адвокасі-кампанії, участь у робочих групах КМДА (департамент екології та природних ресурсів КМДА), урядових робочих групах (Міністерство аграрної політики та продовольства), консультативних органах та громадських кампаніях.

Дедлайн – 10 грудня 2017 року (включно)

Аналітик публічних закупівель для ГО «Офіс Регіонального Розвитку»

Обов’язки:  організація аналітичного моніторингу публічних закупівель щодо визначених розпорядників (замовників) та за регіональними характеристиками, аналіз процедур закупівель на предмет відповідності чинному законодавству, виявлення порушен.

Дедлайн – 10 грудня 2017 року.

Асистент з адміністративних питань (Київ)

Обов’язки: ведення діловодства (реєстрація та ведення обліку документів, організація документообігу, формування справ, зберігання документів і справ, контроль за виконанням документів, складання запитів, листів), зокремав електронному вигляді.

Дедлайн – 10 грудня 2017 року.

Конкурс на вакансію журналіста-розслідувача (Одеса)

Обов’язки:  написання та публікація журналістських антикорупційних та інших розслідувань, підготовка різноманітних продуктів викривальної журналістики, участь у комунікаційній роботі.

Дедлайн – 10 грудня 2017 року.

Консультант Програми по інформуванню дітей про мінну небезпеку

Обов’язки:   розробка у співпраці з технічним консультантом Данської групи з розмінування методичні матеріалів по інформуванню дітей про мінну небезпеку та правил безпечної поведінки.

Дедлайн – 13 грудня 2017 року.

Асистент з питань управління знаннями з універсального дизайну в ПРООН

Обов’язки:  cприяти підвищенню рівня обізнаності громадськості щодо доступності та принципів універсального дизайну в Україні шляхом проведення громадських просвітницьких та інформаційно-просвітницьких заходів / заходів / продуктів для різних аудиторій;

Сприяти розробці навчальних програм з доступності та універсального дизайну;

Дедлайн – 13 грудня 2017 року.

Контент-менеджера у МБФ «Альянс громадського здоров’я»

Обов’язки:  розробка молодіжного інформаційно-розважального Інтернет-ресурсу.

Дедлайн – 15 грудня 2017 року.

Фахівець адміністративно-логістичного відділу (Київ)

Обов’язки:  Організація тренінгів/зустрічей/конференцій, ведення внутрішньої документації щодо  матеріально-технічного супроводу у проведенні семінарів та тренінгів та графіку заходів.

Дедлайн – 15 грудня 2017 року.

Юрист у ProZorro. Продажі

Обов’язки: розробка проектів законів та нормативно-правових актів (постанов, розпоряджень, наказів), супровід проектів нормативно-правових актів на всіх етапах узгодження з органами державної влади та місцевого самоврядування.

Дедлайн – 15 грудня 2017 року.

Координатор програми «Реформа місцевого самоврядування та децентралізації»

Обов’язки: забезпечення загального оперативного управління проектом та надання результатів, підтримка у посиленні ефективності програм відповідно до принципів та політики демократичного врядування ПРООН.

Дедлайн – 17 грудня 2017 року.

ГО «Центр демократії та верховенства права» шукає фінансового директора

Обов’язки: поточне та стратегічне планування фінансових ресурсів Організації (формування стратегічного і річного бюджетів Організації, моніторинг їх виконання, аналіз відхилень), оперативний контроль за витратами, відповідність запланованих та фактичних витрат Організації та за проектами.

Дедлайн – 17 грудня 2017 року.

Фахівець з антикорупційної політики в ПРООН

Обов’язки: забезпечувати прозорість проекту та надання результатів відповідно до програмного документа, робочих планів та інших спільних угод між Урядом та ПРООН.

Дедлайн – 18 грудня 2017 року.

Викладач англійської мови на для IFES (фрілансер)

Обов’язки: викладання англійсько мови в форматі тренінгів.

Дедлайн – 18 грудня 2017 року.

Менеджер проекту для Реанімаційного Пакету Реформ

Обов’язки: планування діяльності та організаційне супроводження проекту, підготовка інформаційних матеріалів по проекту, організація заходів по проекту.

Дедлайн – 18 грудня 2017 року.

Технічний директор зі стратегічної інформації та досліджень проекту HealthLink

Обов’язки: розробка та впровадження інноваційних підходів до забезпечення 100% лікування пацієнтів.

Дедлайн – 19 грудня 2017 року.

PR-менеджер в Центр демократії та верховенства права

Обов’язки: участь у імплементації PR-стратегії та медіаплану у команді керівника комунікаційного напряму, написання інформаційних та PR текстів, PR-супровід заходів.

Дедлайн – 19 грудня 2017 року.

Стажування в США для представників неприбуткового сектору від Atlas Corps

Обов’язки: підвищення професіоналізму лідерів неприбуткових організацій та заохочення до створення соціальних інновацій.

Дедлайн – 19 грудня 2017 року.

Директор Аналітичного Центру – заступник Виконавчого директора АМУ

Обов’язки: забезпечення виконання робіт зі здійснення аналізу та прогнозування тенденцій розвитку місцевого самоврядування в Україні, координація діяльності галузевих аналітиків, здійснення постановки завдань та контроль діяльності і досягнень результатів та ін.

Дедлайн – 20 грудня 2017 року.

Фінансовий менеджер у посольство Великобританії

Обов’язки: робота з програмами та проектами, забезпечення фінансового управління та ведення обліку. Точне фінансове прогнозування та надійна звітність про фінансові результати та ризики.

Дедлайн – 20 грудня 2017 року.

Координатор програми з трансформації Донбасу в Екодію

Обов’язки: аналіз ситуації та підготовка досліджень, розвиток робочих стосунків з державними та комерційними структурами, моніторинг державної політики України.

Дедлайн – 22 грудня 2017 року.

Координатор громадської кампанії у сфері енергетики

Обов’язки: підготовка досліджень та аналіз ситуації, моніторинг державної політики України, подання коментарів та пропозицій, розвиток робочих стосунків з державними  структурами.

Дедлайн – 22 грудня 2017 року.

Тренери для проведення тренінгів для представників місцевого самоврядування

Обов’язки: розробка матеріалів (презентації, змістовна програма) та проведення тренінгів у визначених областях України за темою: «Секторальні реформи, як невід’ємна складова процесу децентралізації: соціальний захист».

Дедлайн – 25 грудня 2017 року.  

Бухгалтер у БО «100 відсотків життя. Київський регіон»

Обов’язки: ведення первинної документації, звірка з контрагентами, аналіз витрат та оптимізація використання ресурсів, виконання доручень головного бухгалтера.

Дедлайн – 29 грудня 2017 року

Соціальний працівник для БО «100 відсотків життя» (Київ)

Обов’язки: щоденна доставка медичних препаратів клієнтам додому, консультування клієнтів та їх близького оточення з питань ТБ, формування прихильності до прийому протитуберкульозної терапії та медичних послуг, ведення документації.

Дедлайн – 29 грудня 2017 року

Старший соціальний працівник у БО «100 відсотків життя. Київський регіон»

Обов’язки: координація та контроль діяльності соціальних працівників, збір даних та допомога у написанні програмних звітів, проектних заявок,  участь у процесі локального фандрайзингу організації.

Дедлайн – 29 грудня 2017 року.

Керівник проектів-фандрейзер до Центру Практичної Допомоги захисникам України та їх сім’ям

Обов’язки: написання проектів для отримання міжнародного та грантового фінансування, просування проектів, їх презентація та фандрейзинг, GR, співпраця з державними та муніципальними органами.

Дедлайн – 29 грудня 2017 року.

Координатор з моніторингу та оцінки в «БФ «АДРА Україна» (Краматорськ)

Обов’язки:  управління процесами оцінки, підвищення обізнаності щодо моніторингу, оцінки та підзвітності.

Дедлайн – 31 грудня 2017 року.

Асистент проектного менеджера в БО «БФ «АДРА Україна» (Краматорськ)

Обов’язки:   надання загальної підтримки та допомоги керівнику проекту, формування щомісячних та проміжних звітів, моніторинг збору необхідних даних, забезпечення точності даних.

Дедлайн – 31 грудня 2017 року

Психологи в БО «БФ «АДРА Україна» (Сєвєродонецьк, Краматорськ)

Обов’язки:  надання послуг консультанта в рамках проекту допомоги населенню, яке постраждало в ході конфлікту на Сході України, відбір одержувачів допомоги відповідно до критеріїв проекту, проводити співбесіду і тестування при зверненні людей за допомогою.

Дедлайн – 31 грудня 2017 року

Координатор психосоціального напрямку у БО «БФ «АДРА Україна» (Краматорськ)

Обов’язки:  управління компонентом проекту, контроль адміністративних завдань, що стосуються налаштування та впровадження відповідної частини проекту, робота у співпраці х командою проекту.

Дедлайн – 31 грудня 2017 року.

Спеціаліст з технічного супроводу (Краматорськ)

Обов’язки: технічна оцінка приміщень та рекомендації по реалізації проекту, технічний контроль за виконанням робіт з ремонту житлових приміщень, складання кошторисів;

Дедлайн – 31 грудня 2017 року.

Логіст в організацію ADRA Україна (Краматорськ)

Обов’язки: оформлення документації відповідно до законодавства України, пошук постачальників сировини, транспортних компаній, проведення переговорів з партнерами.

Дедлайн – 31 грудня 2017 року.

Соціальний працівник аутріч у МГО МГР «Партнер. Одеський регіон» (Одеса)

Обов’язки: проведення аутріч-роботи в місцях знаходження клієнтів ЦГ ЧСЧ, консультування клієнтів перед та після асистованого тестування з питань профілактики поширення ВІЛ, гепатитів, ІПСШ

Дедлайн –15 січня 2018 року.

Коментарі

Дмитро Грішин   2317 днів тому   #  

Интересно, для чего набираются люди на такие вакансии. В государстве расцвет коррупции. Никто ни на что не реагирует. Никто ничего не делает. Царьки на местах типа и. о. генерального директора ГП "Тернопольстандартметрология" имели, и не только ввиду всю власть сверху до низу, а сайты пишут о какой-то абстракции. Как, например, про Осового, который не защищает членов профсоюзов, а невмешивается, чем помогает работодателям выкидывать людей на улицу

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.