bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренер та модератор для оплачуваних тренінгів ГО «Молодіжне об’єднання Файне місто»
07.09.2015

ГО «Молодіжне об’єднання Файне місто» шукає тренера та модератора для проведення 2х сесій оплачуваних тренінгів на тему стратегічне планування та створення стратегічного плану. Сесії загальною тривалістю 5 днів, проживання оплачується.

Тренінг передбачає 2 сесії:

Перша - сесії зі стратегічного планування для кожної організації (3 огранізації у містах Тернопіль, Хмельницький, Луцьк, тренінг для кожної у різні дні). У кожній організації існує стратегічний план розвитку, але він не відповідає ситуації в країні, адже був створений 1-3 роки тому. Кожній організації актуально переглянути свої приорітети. Саме тому ми потребуємо сессії зі стратегічного планування для кожної організації, а також проведення консультацій щодо її реалізації;

Друга - загальна сесія за участю модератора зі створення спільної стратегії та впровадження екологічного аспекту для групи організацій, проводиться у Тернополі, тривалість - 2 дні. Наші організації мають необхідність створення спільної стратегії групи зокрема з темою  впровадження екологічних засад в загальну стратегію кожної організації, оскільки ми бачемо необхідність приділяти особливу увагу саме цьому в рамках донесення принципів сталого розвитку організацій (захист навколишнього середовища). Тому ми потребуємо загальної сессії за участю модератора щодо спільної стратегії групи організацій. 

Дати сесій обговорюються.

Оплачується проживання. 

Вимоги до тренера та модератора: досвід у проведенні тренінгів по даній тематиці, та написанні стратегічних планів для громадських організацій; резюме; посилання на відгуки про тренінги.

Останній день подання - 12 вересня 2015 року.

Контакти

Коментарі

Віталій Загайний   3151 день тому   #  

Вітаю, на які дати заплановані перша та друга сесії?

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.