bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стукайте і вам відкриють!


Ганна Тараненко

Часто кажуть «стукайте – і вам відкриють». Якщо будете «стукати» на ГУРТі, Вам відкриють вдвічі швидше!

Хочу б поділитися своїм досвідом використання порталу ГУРТ і ще раз наголосити – все-таки «разом нас багато» завжди залишається і, впевнена, залишиться актуальним.

Після повернення з навчання у Штатах за програмою Фулбрайта я шукала роботу, переважно за допомогою благ цивілізації – Інтернету і різноманітних сайтів, включаючи улюблений багатьма job.ukr.net і headhunter. Окрім того, скористалася й благами нетворкінга, і одна подруга, що теж досить тривалий час працює у третьому секторі, порадила мені Ресурсний центр ГУРТ.

Портал одразу сподобався позитивними кольорами, легкістю навігації, багатством інформації і якоюсь дійсно громадською щирістю і живістю. Саме там я й побачила оголошення про вакансію асистента програми «Бібліоміст»/IREX і, не гаючи часу, вирішила податися.

Наразі я обіймаю посаду спеціаліста з розвитку веб-ресурсів у програмі «Бібліоміст» і, на моє велике задоволення, такий ресурс, як портал ГУРТ став мені ще ближче. Ось нещодавно зробили спільну секцію на Ярмарку інноваційних бібліотечних послуг та електронного врядування (11 квітня 2011 р.).

Ярмарку інноваційних бібліотечних послуг та електронного врядування

Ярмарок інноваційних бібліотечних послуг та електронного врядування,11 квітня 2011 р.

 

Ганна Тараненко
Спеціаліст з розвитку веб-ресурсів,
програма «Бібліоміст»/IREX

https://gurt.org.ua/libexpo/
http://www.flickr.com/photos/gl_ukraine/

Попередня історія



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.