bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Майстерня добрих справ на Арт-пікніку в Києві та Одесі: нові знання, які стимулюють допомагати іншим
23.09.2015

Сьогодні багато маленьких українців позбавлені звичайних радощів дитинства через важку хворобу, війну, яка змусила їх покинути рідний дім, чи втрату батьків. Хочеться допомогти всім одразу. Хоча б викликати посмішку на обличчях дітей. Це й надихнуло громадську організацію «Здорове людство», яка об’єднала активних українців з різних міст держави, стати частиною великого мистецького волонтерського руху містян у Києві та Одесі в напрямку «добрі справи» в межах Арт-пікніку Слави Фролової.

Ставши рушійною силою добрих справ й проводячи численні заходи для та в підтримку дітей з лікарень, інтернатів, центрів для інвалідів, ВІЛ-інфікованих та дітей-переселенців, організація зібрала навколо себе справжніх експертів, закоханих у свою справу. Психологи, арт-дизайнери, художники, співаки, письменники, екофлористи, скаути, викладачі з Києва та Одеси проводили майстер-класи для того, щоб дати дітям і дорослим нові знання та спонукати їх робити добрі справи для дітей з лікарень та соціальних установ.

Майстерня добрих справ на Арт-пікніку в Києві та Одесі стала майданчиком для проведення більше, ніж 150 майстер-класів, де близько 100 експертів представили свої майстерність та мистецтво. Завдяки лекціям від психологів діти одержали свого роду психологічне розвантаження, а батьки почали краще розуміти себе та дітей. На майстер-класах від арт-дизайнерів та художників виготовлялися рукотворні шедеври, які стали приємними сюрпризами для дітей, котрі потребують тепла та уваги. Зараз, коли робота майстерні завершується, а її результати викликають захоплення (стільки дитячих усмішок вдалося зібрати!), ми дякуємо всім тим, хто безкорисно упродовж травня-вересня допомагав робити добрі справи для дітей та ділимося тим уроком, що засвоїли.

Дійте, і можливості знайдуть вас самі!

Онкогематологічне відділення НДСЛ «Охматдит» (м. Київ): «Дітям з нашого відділення такі подарунки допомагають покращувати настрій, адже вони відчувають, що вони не одні в своїй боротьбі з хворобою».

Обласний центр для ВІЛ-інфікованих дітей та молоді «Гармонія» (м. Одеса): «Такі заходи дають нашім дітям розуміння того, що, незважаючи на складнощі в їхньому житті, вони талановиті та варті турботи й уваги інших, зовсім незнайомих людей». 

Рецепт успіху опублікований в межах конкурсу для представників місцевих громад на кращий рецепт успіху «Успішні приклади залучення громадян до розвитку громади», який триватиме до 22 вересня 2015 року. Ваші коментарі наближують учасників до перемоги!

Контакти

  • Вікторія Щур
  • 067 226 77 26

Коментарі

Уляна Чубко   3128 днів тому   #  

Дякуємо всім учасникам (майстриням, волонтерам) та відвідувачам "Майстерні добрих справ"! Ми разом з Вами вчились, робили добрі справи, навчали дітей ділитись і робити щось для інших!За цей час ми знайшли багато друзів та однодумців серед Вас! Ми допомогли багатьом діткам! Дякуємо за Вашу підтримку і розуміння! Без Вас нас не було б!

  •   Пiдписатися на новi
Ольга Васьковська   3128 днів тому   #  

Щира вдячність!

  •   Пiдписатися на новi
Уляна Чубко   3128 днів тому   #  

І Вам, Олю! Ви наша віддана учасниця!

  •   Пiдписатися на новi
Олександра Сузанська   3128 днів тому   #  

Дівчата, як куратор напрямку на арт-пікніку (у минулому) висловлюю вам велику подяку за те, що літо провели з нами! Завдяки вам кияни побачили, що допомагати не "напряжно", а весело і цікаво. Ваше професійне ставлення до волонтерської діяльності не могло не надихати! Мене і досі надихає, низький уклін вам!:)

  •   Пiдписатися на новi
Оксана Момоток   3128 днів тому   #  

Безмечно вдячнічть огранізаторам "Здорового людства" за можливість ділитись своїми знаннями та вміннями з бажаючими. Приємно, що є багато дорослих та дітей, котрі хочуть навчитись новому і робити добрі справи!

  •   Пiдписатися на новi
Лілія Подригуля   3128 днів тому   #  

Була у вас на МК, залишилась під враженнями... Дякую за можливість поринути в творчу атмосферу, набратись цікавих ідей та особисто випробувати себе на ділі! Професійний підхід, дружня атмосфера та чудовий настрій ви забезпечили!!! Безмежно вдячна, неодмінно прийду ще не раз!!!)

  •   Пiдписатися на новi
Ольга Васьковська   3128 днів тому   #  

Щира вдячність "Майстерні добрих справ"! Ми з синочком часто приходили і нам було дуже цікаво!) Дякуємо за добрі справи!

  •   Пiдписатися на новi
Анна Ткаченко   3128 днів тому   #  

Я в восторге, спасибо за то, что вы делаете!

  •   Пiдписатися на новi
Аршинова Ірина   3128 днів тому   #  

Завжди цікаво відвідувати майстер-класи, які організовує "Здорове Людство"! Сили та натхнення вам! Дякую за чудово проведений час!

  •   Пiдписатися на новi
Подригуля Юлія    3128 днів тому   #  

Дякую за те що ви робите! Добро творить добро❤️

  •   Пiдписатися на новi
Оля Пух   3128 днів тому   #  

Було дійсно весело :)

  •   Пiдписатися на новi
Уляна Чубко   3128 днів тому   #  

Не лише веселе, Олю, а й повчально!!! Ваші обереги просто чудові! Дітки з Охматдиту зраділи таким подарункам!

  •   Пiдписатися на новi
Логвенюк Ірина   3128 днів тому   #  

Приємно, коли люди турбуються про інших. Молодці! Робите велику справу!!!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.