bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проект «Професія щасливої людини»: тренінги для школярів та студентів
18.09.2015

Проект  «Професія щасливої людини» для школярів та студентів діє в межах програми «Активні громадяни» за фінансової підтримки Британської ради. Ідея виникла у редактора каналу «Кіровоград» і викладача ОЦДЮТ Ірини Іванової.

Суть полягає у тому, щоб дати можливість учням та студентам взяти участь у тренінгах від представників різних професій. Кожного тижня з 9 вересня по 20 грудня у місті проводяться майстер-класи. До їх проведення долучилися представники різних професій: кулінар, візажист, фотограф, психолог, сценарист, журналіст, лікар, актор, програміст, архітектор. Втілення проекту стало можливим завдяки Британській раді.

Школярі та студенти записуються до участі у тренінгах, а спеціалісти-тренери погоджуються провести для них майстер-класи без фінансової винагороди. Кошти, які виділяє Британська рада, ідуть на придбання канцелярських товарів і кави, чаю та печива для учасників. 

«Граблі», які зараз трапляються на шляху реалізації проекту, - неповне розуміння вчителями важливості проекту для їхніх учнів, а, в першу чергу, пошук вигоди для навчального закладу.

Аліна Волкова, студентка першого курсу Кіровоградського національного технічного університету: «Бажаю, щоб подібні заходи проходили частіше, адже вони допомагають стимулювати себе до дій і обрати місце в житті».

Артем Коновалов, учень 10 класу комунального закладу «Педагогічний ліцей»: «Дуже цікаві тренінги, хочу знову прийти та познайомитися з новими професіями».

Тарас Харламов, учень 5 класу школи №25 м Кіровоград: «Мені дуже сподобалося! Я хочу поспілкуватися ще з журналістом і дальнобійником».

Рецепт успіху опублікований в межах конкурсу для представників місцевих громад на кращий рецепт успіху «Успішні приклади залучення громадян до розвитку громади», який триватиме до 22 вересня 2015 року. Ваші коментарі наближують учасників до перемоги!

Контакти

Коментарі

Ольга Іванова   3131 день тому   #  

Щаслива людина - це та, яка правильно обрала собі професію. Якщо вам подобається креатив, то вам сподобаються ці поради: http://znoclub.com/dovidnik-zno/601-vibir-profesiji-kreativ-zashkalyue.html

  •   Пiдписатися на новi
Ігор Алексєєв   3125 днів тому   #  

Поза всяким сумнівом!
Так вчив великий Григорій Сковорода!
Головне у житті - це профорієнтація!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.