bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Молодіжний центр Волині: місце, що гуртує молодь
09.09.2015

Волинська молодь є творчою, активною та ініціативною. Представники молодіжних організацій натхненно працюють на благо суспільства, користуючись лозунгом «Хочеш змінити світ – почни з себе».

Першою сходинкою реалізації проекту стало створення спілки громадських організацій «Молодіжна платформа», що згуртувала молодіжні об’єднання та ініціативні групи міста. А вже цього року ми презентували Молодіжний центр. Для оптимізації роботи було окреслено основні напрями роботи центру та відповідальних за них людей.

На сьогодні, в Молодіжному центрі активно проводяться збори громадських організацій, тренінги, семінари, прес-конференції, круглі столи. Функція ресурсного забезпечення (комп’ютери, принтери, копіювальні пристрої, колонки, стільці та багато іншого) також користується популярністю. Двері нашого центру відкриті і для тих, хто вміє відпочивати, зокрема останнім часом у нас збираються молоді люди, щоб пограти в Мафію.

Великим нашим досягненням є згуртована команда, яка з усією самовіддачею працює над досягненням спільної мети. Саме тому вважаємо основним рецептом успіху – вмотивований колектив.

На майбутнє в нас багато планів, зокрема: більше приміщення, нові навчальні програми… проте головне – це підвищення залученості молоді до громадського життя.

«Як би це банально не звучало, проте у багатьох неурядових громадських організацій та об’єднань виникає проблема із пошуком місця для проведення зборів. Звичайно, сьогодні виручають соціальні мережі, проте спілкування віч-на-віч – це зовсім інший формат сприйняття. Молодіжний центр надає можливість попрацювати не тільки в межах власної робочої групи, а й зустрітися з іншими представниками громадського сектору міста», - Яна Романюк, ГО «Територія 2.2».

«Локація чудова, ніхто не заважає, атмосфера відповідна. Дуже зручно і комфортно. Усі учасники лишилися задоволеними. Окрема подяка за воду і каву, наступні рази ми теж будемо щось від себе приносити й купувати. Також дякуємо за телевізор, ми його використовували як аудіо-систему, аби не було чутно нічого вночі. Надалі, якщо буде така можливість, будемо продовжувати проводити Мафію саме у вас», - Аня Горбачова, учасниця гри «Мафія».

Рецепт успіху опублікований в межах конкурсу для представників місцевих громад на кращий рецепт успіху «Успішні приклади залучення громадян до розвитку громади», який триватиме до 22 вересня 2015 року. Ваші коментарі наближують учасників до перемоги!

Контакти

Коментарі

Захар Ткачук   3135 днів тому   #  

Дякуємо за розміщення ідеї! Працює на славу, шукаємо партнерів та ресурси для роботи.

  •   Пiдписатися на новi
Ірина Полєтуха   3135 днів тому   #  

Ледь не кожного дня приходжу в Молодіжний центр просто посидіти, порацювати дистанційно. Інтернет і принтер завжди у вільному доступі відвідувачів і це крутезно! Декілька разів ставала учасником організованих тут тренінгів, зустрічей і дуже задоволена. Молодці! Бажаю успіхів!

  •   Пiдписатися на новi
Юлія Ткачук   3134 дні тому   #  

Дуже зручне розміщення і можливість працювати цілодобово)) А ще подобається, що тут ресурсний центр і можна вільно користуватись усім, що тут є! А це і проектор з екраном, і колонка бездротова, і плазмова панель. А ще тут крута атмосфера - дуже творча і тепла. і завжди напоять чаєм чи кавою :)

  •   Пiдписатися на новi
Катажинка Білохвіст   3133 дні тому   #  

Двері Молодіжного центру завжди відкриті для активних,творчих,ініціативних та ідейних людей!Тут є можливість приходити на різні збори,обговорювати проекти,ділитися ідеями та майбутніми планами,які вам допоможуть реалізувати в команді!)Постійно долучаються нова молодь,друзі приводять друзів,а друзі друзів-своїх друзів)І то є чудово!Надзвичайно дружня та тепла атмосфера, в якій приємно як працювати,так і відпочивати)Успіхів і так тримати!!))

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.