bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Історія успіху: бути з ГУРТом - бути собою
04.10.2012

Я, Раїса Краєва, на основній роботі - керівник гуртка у позашкільній системі. Назва та зміст його діяльності дещо екзотичний - “Соціально-рольове моделювання”… І хоча часто-густо співрозмовники кивають головою, нібито відразу розуміють, про що мова - я їм не дуже вірю, бо сама “формулювала себе” не з першого разу.

Але ближче до ГУРТу! Саме буваючи регулярно на цьому порталі, мені вдається залишатись  собою - тобто “соціально моделюватись” - знаходячи своє місце та застосування своїм знанням у різних галузях, задовольняючи свою цікавість у широкому діапазоні та залишаючись в системі поглядів, які мені близькі   - відносно суспільної користі, інформаційного поля, людської культури сучасного ОГС-світу (якщо така окремо існує, в чому я особисто не дуже певна).

Київ та Львів, Харків та Крим, Суми та Карпати і, нарешті, Польща та Франція, - туди на різножанрові події - від журналістських зустрічей до семінарів вчителів-практиків та лідерів ОГС - регулярно потрапляю з однієї банальної причини - РЕГУЛЯРНО читаю новини на ГУРТі та вчасно реагую на запропоноване :)

Чого і вам бажаю! До зустрічі - сподіваюсь, на ГУРТ-кемпах, тренінгах, семінарах та інших ГУРТ-позначених подіях.

Краєва Раїса, педагог та методист ОЦДЮТ “Самоцвіт”, Голова Ради Одеського обласного осередку Наіональної організації скаутів України, фріланс-журналіст (газета “Порто-франко” та інш.)

ВІД РЕДАКЦІЇ: Якщо Ви користуєтеся порталом ГУРТ, розкажіть про Ваші історії успіху іншим, та скористайтеся нагодою потрапити на ГУРТкемп!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.