bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Отримай перепустку на ГУРТкемп!
25.09.2012

22 листопада 2012 року в Києві відбудеться ГУРТкемп «Творимо спільний успіх, використовуючи можливості порталу ГУРТ».

ГУРТкемп – це унікальна можливість для активних користувачів порталу ГУРТ зустрітися на живо зі своїми однодумцями та спрограмувати спільний успіх для просування своїх ідей та досягнення поставлених цілей.

ГУРТкемп – це продовження обговорення ідей, які прозвучали на Кримській весні розвитку та полягають в розробці програми лояльності, яка б стимулювала і мотивувала користачів порталу ГУРТ долучатися до його розвитку.

Під часу заходу Ви зможете відвідати Майстерню контенту, Візуальну лабораторію, Консультарій, а також поділитися власними Рецептами успіху з ГУРТом

Кемпи проводяться як неформальні інтерактивні зустрічі людей, метою яких є обмін досвідом та ідеями, а також хороший відпочинок. Формат кемпу перебачає те, що, незвачаючи на наявність ініціативної групи, більшість роботи з організації події беруть на себе самі учасники. 

Отримай перепустку на ГУРТкемп!

Зелена перепустка. Її отримають найбільш активні користувачі та блогери порталу ГУРТ.

Жовта перепустка. Вона може легко стати зеленою! Однак для цього Вам необхідно проявити свою ініціативність та творчість!

  1. Напишіть власну історію успіху, пов’язану з використанням порталу ГУРТ у форматі рецепту (приклад) або в довільній формі (приклад).
  2. Додайте історію успіху на портал ГУРТ у рубрику Рецепти успіху до 26 жовтня 2012 року. Як додавати новину, читайте за посиланням.

Автори найцікавіших рецептів зможуть потрапити на ГУРТкемп та презентувати свої досягнення під часу заходу.

Про всі програмні та логістичні деталі учасники будуть поінформовані е-поштою до 12 листопада 2012 року.

Увага! Транспортні витрати, пов'язані з участю у заході, учасники покривають самостійно.

ГУРТкемп відбудеться за підтримки Шведського агентства з питань міжнародного співробітництва в рамках ініціатив Ресурсного центру ГУРТ, спрямованих на пошук однодумців з середовища лідерів місцевих громад, інститутів громадянського суспільства, соціальних інвесторів та експертів задля свідомої та успішної України, де громадянське суспільство гарантує гідність, впевненість та довіру поміж громадянами на місцевому та національному рівнях.

За більш детальною інформацією, звертайтесь, будь ласка, до Євгенії Кравченко, [email protected], 044 296 10 52.

Коментарі

Кушнір Тарас   4223 дні тому   #  

...а як нема успіху?... ммм... можу розповісти про розчарування...

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   4223 дні тому   #  

Шановна Євгенія, у мене визріло велике (ПРОСТО ВЕЛИЧЕЗНЕ) прохання!!!, під час проведення ГУРТкемпу взяти інтерв'ю у пана Бистрицького, та інших грантодайників в Україні.
Всеж таки цікаво довідатися про реалізацію попередніх планів, про шалений розвиток демократичного суспільства та про можливі перспективи для пересічних НПО, а можливо шановний пан, поділиться планами на майбутнє...

  •   Пiдписатися на новi
Василь Остапчук   4221 день тому   #  

Поки що від Гурта для мене толку мало. І тому хотілося б почути розповіді про те як хтось щось зробив з допомогою Гурта.
Але не бачу де можна було б зареєструватись на захід?

  •   Пiдписатися на новi
Євгенія Кравченко   4221 день тому   #  

Пане Василю, потрапити на захід можна, написавши про історію успіху з ГУРТом.
За посиланням https://gurt.org.ua/gurt/feedbacks/ маєте змогу ознайомитися з прикладами, як ефективно можна використовувати можливості ГУРТа:)

  •   Пiдписатися на новi
Оксана Штих   4218 днів тому   #  

А мені подобається цей портал! За час своєї роботи координатором євроклубу я дуже часто заходила сюди! Цікавий матеріал, люди діляться своїм досвідом, багато конкурсів та тренінгів. Успіхів Вам !!!

  •   Пiдписатися на новi
Тимчук Тарас    4216 днів тому   #  

Оксано, може все таки Вам варто поділились досвідом результативного використання порталу ГУРТ у нашій новій рубриці https://gurt.org.ua/recipes_success/? Буду чекати )

  •   Пiдписатися на новi
Яків Рогалін   4216 днів тому   #  

Тарасу Кушниру рекомендую познакомиться с моей злобной филиппикой - https://gurt.org.ua/articles/2642

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   4216 днів тому   #  

познайомився... злобна філліпіка... ой злобна... (читав по діагоналі а суть результату не просьок.... однако...) і непонятно що далі?...

  •   Пiдписатися на новi
Євгенія Кравченко   4214 днів тому   #  

Історія успіху з ГУРТом від Раїси Краєвої https://gurt.org.ua/recipes_success/15651/

  •   Пiдписатися на новi
Вікторія Алєксєєнко   4195 днів тому   #  

Кримська весна-2012 - це історія успіху моя власна, це історії успіху всіх, хто організував, приїхав, розумно, весело й корисно провів в Криму чарівних чотири дні, поєдуючи корисне і приємнє. Дякую за цю історію успіху!

  •   Пiдписатися на новi
Анатолій Рекун   4194 дні тому   #  

Щось останнім часом я перестав любити слово "успіх" і "лідерство", бо вони, як мені здається, часто в наших реаліях стали розвивати егоїстичне ядро людини і асоціюватися з гординею і марнославством. Погляньте на більшість кандидатів до Верховної ради України, всі вони вважають себе успішними. Ще один приклад - мережеві компанії, які також використовують ці слова. Можливо для громадського сектору знайдуться інші слова - замінники.

  •   Пiдписатися на новi
Тимчук Тарас    4194 дні тому   #  

Пане Анатолію, успіх може бути як особистим, так і спільним :). Треба знати, що ти хочеш і докладати для цього максимум зусиль. І чим більше буде невеликих успіхів окремих людей, тим краще. Як на мене. Але якщо Ви вже геть розчарувались у цьому феномені, раджу почитати праці дослідника теорії успіху Міхая Чіксентміхая, наприклад, працю "Потік". Для каждого из нас главное препятствие на пути к хорошей жизни - это он сам :)

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.