bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Transparency International Україна запрошує до участі у формуванні конкурсної комісії з відбору НАЗК
17.08.2015

Розпочато прийом документів від громадських об’єднань, які хочуть взяти участь в ініціативних зборах, де обиратимуть громадських представників конкурсної комісії, що обиратиме кандидатів на посади членів Нацагентства з питань запобігання корупції (НАЗК).

Прийом документів триватиме до 18:00 21 серпня 2015 року включно.  Громадські об’єднання можуть подати документи як для участі в зборах, так і делегувати не більше чотирьох кандидатів від організації в конкурсну комісію. Також оголошено дату проведення ініціативних зборів - 28 серпня 2015 р. Transparency International Україна закликає громадські організації, які мають досвід у сфері антикорупції неодмінно подавати документи, висувати власних кандидатів та брати участь в ініціативних зборах задля прозорого та незалежного запуску важливого антикорупційного органу - НАЗК.

У порядку та на умовах, визначених Положенням про проведення конкурсу з відбору кандидатів на посади членів Національного агентства з питань запобігання корупції (надалі - Положення), затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України «Деякі питання відбору кандидатів на посади членів Національного агентства з питань запобігання корупції» від 25 березня 2015 року N 170, 28 серпня 2015 року відбудуться Ініціативні збори громадських об’єднань для обрання кандидатів від громадських об’єднань до складу конкурсної комісії з проведення конкурсу з відбору кандидатів на посади членів Національного агентства з питань запобігання корупції (надалі - Ініціативні збори).

Згідно Положення, до участі запрошуються зареєстровані в установленому порядку громадські об’єднання, які є юридичними особами, статутна та/або професійна діяльність яких пов’язана із запобіганням та/або протидією корупції та/або боротьбою з корупцією, досвід роботи яких у сфері запобігання корупції становить не менше ніж один рік.

Для участі у Ініціативних зборах громадські об’єднання подають заяви для участі в Ініціативних зборах разом з іншими, визначеними Положенням документами та матеріалами (надалі – Документи).

Документи можуть бути подані особою, уповноваженою представляти громадське об’єднання в Ініціативних зборах, або іншою особою, яка відповідно до чинного законодавства уповноважена подати Документи від імені громадського об’єднання у порядку, визначеному Положенням та цим повідомленням.

Документи подаються на паперових носіях разом з їх електронними копіями, виготовленими шляхом сканування (формат PDF), на електронному носієві.

Документи приймаються через Міністерство юстиції України (м. Київ, пров. Рильський, 10, каб. 205) щоденно з 9:00 до 18:00 до 21 серпня 2015 року включно (контактна особа – Дячок Тетяна Омелянівна, тел.: (044) 271-16-37, (044) 271-16-87).

Уповноважена посадова особа, відповідальна за проведення конкурсу – перший заступник Міністра юстиції Севостьянова Наталія Іларіонівна (тел.: (044) 271-16-66, (044) 271-16-67, e-mail:[email protected]).

Згідно Положення, документи, подані громадськими об’єднаннями, оприлюднюються на офіційномувеб-сайті Кабінету Міністрів України.

Перелік громадських об’єднань, допущених до участі в Ініціативних зборах, буде оприлюднено 26 серпня 2015 року на офіційному веб-сайті Кабінету Міністрів України.

Принагідно повідомляємо, що Програма розвитку ООН в Україні (ПРООН) висловила ініціативу забезпечити відшкодування транспортних витрат представникам громадських об’єднань, які братимуть участь у Ініціативних зборах, а також висунутим ними кандидатам від громадських об’єднань, що проживають за межами м. Києва. Про порядок та умови такого відшкодування Ви можете дізнатись за адресою електронної пошти: [email protected].

Початок заходу: 10:00.

Місце проведення: м. Київ, вул. Інститутська, 7, Клуб Кабінету Міністрів України.

Вхід представників ЗМІ, учасників та кандидатів від громадських об’єднань за паспортами (іншими ідентифікаційними документами) до 9:45.

Акредитація ЗМІ до 16:45 26 серпня 2015 року.

Завантажити Заяву для участі в ініціативних зборах можна за у доданому файлі.

Контакти

  • Ольга Тимченко
  • 050 352 96 18

Коментарі

Володимир Хапчук   3171 день тому   #  

1. Кликал по приложенным файлам- Transparency International Ukraine вибори НАЗК . Образца ЗАявы нет! Где она???

2. Как регистрировать документы не Киевлянам? Проблематично!?

Коррупция начинается уже в таких мелочах- когда одним просто, а другим создаются сложности....

Владимир ХАПЧУК
[email protected]

  •   Пiдписатися на новi
Омельченко Валерія   3170 днів тому   #  

Шановний пане Володимире, заява відкривається.
Щодо реєстрації документів, можете звернутися до контактної особи, вказаної наприкінці повідомлення. Також звертаю Вашу увагу на такий абзац: Принагідно повідомляємо, що Програма розвитку ООН в Україні (ПРООН) висловила ініціативу забезпечити відшкодування транспортних витрат представникам громадських об’єднань, які братимуть участь у Ініціативних зборах, а також висунутим ними кандидатам від громадських об’єднань, що проживають за межами м. Києва. Про порядок та умови такого відшкодування Ви можете дізнатись за адресою електронної пошти: [email protected].

Дякую!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.