bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Регіональний центр євроінтераційних проектів» шукає партнерів для співфінансування гранту
04.03.2015

Громадське об’єднання «Регіональний центр євроінтеграційних проектів» розпочинає проект «Школа проектного менеджменту: найкращі європейські практики управління проектами в дії» (PM School – 2015).

Проект реалізується у співпраці з West Business Center та кафедри менеджменту Національного університету водного господарства та природокористування.

«PM School -2015»  – це 5 тренінгів (загальна тривалість 60 год) з управління проектами відповідно до сучасних європейських та світових стандартів для молоді Рівного на безоплатній основі  та на умовах часткової компенсації витрат, що відбудуться в період травень-червень 2015 року.

«PM School -2015» є складовою освітньої програми ГО «РЦЄП», що реалізується з метою набуття та розвитку у молоді Рівненщини стійких компетенцій управління бізнесом на основі сучасних європейських і світових стандартів, а також найкращих європейських практик.

Основну частину витрат проекту фінансує ГО «РЦЄП» (9 тис. грн.).

За результатами проекту учасники отримають сертифікати West Business School (бізнес-школа НУВГП).

Ми запрошуємо організації та фізичні особи взяти участь у підтримці активної молоді Рівненщини та долучитися до участі в проекті шляхом співфінансування . Ми вітаємо будь-яку матеріальну, нематеріальну допомогу проекту.

Сумарний бюджет проекту становить 17 тис. грн.

Участь у проекті дасть вам змогу реалізувати свої цілі у сфері розвитку соціально-відповідального бізнесу, а також сформувати стійкий позитивний імідж серед мотивованої до розвитку молоді регіону. Для досягнення цих цілей ми створимо Вам можливості для розміщення логотипу, чи іншої інформації благодійника на інформаційних листках, в соціальних мережах на сайті та в засобах масової інформації.

За детальною інформацією про проект та з пропозиціями про співпрацю просимо звертатися:

ГО “Регіональний центр євроінтеграційних проектів”,

вул. Чорновола, 41а, м. Рівне, 330 18,

тел. (0362)633-569, [email protected]

Контакти

Коментарі

Олександр Малицький   3334 дні тому   #  

Доброго дня!
Миколаївська обласна молодіжна громадска організація "Зелений рух" (асоційований член Громадської Ліги "Україна-НАТО") прагне до співпраці з колегами. На жаль, фінансова підтримка проблематична: власним коштом утримуємо офіс, беремо участь у різних акціях і заходах по області і Україні ( не у всіх вдається через ту ж проблему).
Але є досвідчені фахівці для проведення семінарів різної тематики, є ідеї і проекти для спільного виконання тощо. Можливо, Ви зможете запропонувати інший формат співпраці - будемо раді і вдячні.
З повагою, гол. МОМГО "Зелений рух" Олександр Малицький 093-5549446

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.