bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«The European Environment and Health Youth Coalition» шукає партнерів в Україні
27.01.2015

Дата підписання Угоди про Консорціум: 30.01.2015р.

Міжнародна Громадська Організація «Європейська Молодіжна Коаліція з питань навколишнього середовища та охорони здоров’я (The European Environment and Health Youth Coalition)» запрошує профільні неурядові організації, ініціативні групи та активістів громад м. Києва до двостороннього партнерства у відповідній галузі та впровадження наступного спільного проекту.

Проектом передбачається створення Національної коаліції з питань навколишнього середовища та охорони здоров’я в Україні, з метою підтримати, узаконити і дати видимість участі молоді в процесах, спрямованих на досягнення здорового та сталого довкілля.

У межах реалізації проекту передбачаються робочі зустрічі, з метою створення ефективних механізмів для повноцінної участі молоді в процесі європейського руху охорони навколишнього середовища і здоров’я.

Для реалізації проекту ми шукаємо представників профільних неурядових організацій, ініціативних груп, громадських активістів, екологів, волонтерів та інших зацікавлених осіб.

Більше про діяльність Європейської Молодіжної Коаліції з питань навколишнього середовища та охорони здоров’я (The European Environmentand Health Youth Coalition) можна дізнатися тут: http://www.eehyc.org/.

Довідки за е-поштою: [email protected]

 

 

Контакти

Коментарі

Лариса Заливна   3361 день тому   #  

А чому так пізно подали об'яву?

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.