bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкрий AIESEC в своєму місті!
31.07.2013

 З 15 липня по 12 серпня в Україні розшукуються молоді лідери з активною життєвою позицією, які готові взяти на себе відповідальність і відкрити в своєму місті представництво найбільшої міжнародної молодіжної організації AIESEC.

Ми шукаємо людей, яким не байдуже майбутнє України і свого міста, які хочуть стати частиною глобального співтовариства активної молоді і готові інвестувати час у свій розвиток і позитивний внесок в суспільство. Якщо ти - один з них, і в твоєму місті ще немає представництва AIESEC - реєструйся тут, пройди відбір, і стань частиною історії організації. (На першій сторінці обирай «Якщо твого міста немає в списку»).

Офіційний сайт організації AIESEC в Україні - aiesec.ua.

AIESEC - це міжнародна молодіжна організація, яка допомагає отримати новий досвід, розвинути професійні навички та особистісні якості людини, який бере участь в організації проектів і міжнародних програмах обміну. Розвиваючи професійні навички та особистісні якості AIESEC дає можливість молоді впливати на майбутнє світу.

AIESEC в Україні існує з 1994 року, об’єднує понад 1000 студентів з 70 вищих навчальних закладів. На даний момент AIESEC представлений в 19-ти містах України: Бердянськ, Вінниця, Донецьк, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кривий Ріг, Луганськ, Львів, Маріуполь, Одеса, Севастополь, Сімферополь, Суми, Тернопіль, Харків, Чернівці , Ужгород.

За детальною інформацією звертайтеся до представника AIESEC в Україні:

Анна Рожкова,
віце-президент по роботі з новими представництвами
тел.: +380-67-288-1901
ел.адреса: [email protected]

 

Контакти

Коментарі

Василь Остапчук   3910 днів тому   #  

Можливе співробітництво по становленню в Україні кластера "Інтелект економіки". Є концепція, проекти,навчальні матеріали, представник в Тернопільській області.
Є можливість отримати грант від ЄС на слідуючий рік.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.