bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн навчання з підприємництва за програмою Міжнародної організації праці
19.05.2022

Ресурсний центр ГУРТ продовжує свою роботу та адаптує її до нових умов, викликів, потреб суспільства. На запит аудиторії ми відновили онлайн тренінги за програмою Міжнародної організації праці «Розпочни та вдосконалюй свій бізнес», які були заплановані в лютому та березні 2022р. І вже протягом квітня-травня провели навчальні міні-групи до яких долучилися більше 100 учасників.

 

Хочемо поділитися, що ж мотивувало інших учасників пройти навчання:

Юлія, с. Новоукраїнка, Донецька обл.

«В 2016 році зареєструвала ФОП і почала працювати в сільськогосподарському секторі. 24 лютого 2022 р. я була вдома і планувала с/г роботи на березень, але за кілька тижнів через бойові дії довелося покинути свій дім, всі підприємницькі потужності, техніку, яку отримала у лізинг та переїхати в Вінницьку область. Проте я не втрачаю надії відновити власну справу з урахуванням нових умов, хочу вирощувати лікарські рослини. На тренінгу вже почала створювати бізнес-план і мрію, щоб все вдалося!».

Олександр, м. Київ

«З початком повномасштабної війни я став безробітним. Після того, як відвіз родину до кордону й повернувся в м. Київ, почав думати, як заробляти на життя. В 2014 році ми з родиною вимушені були переїхати з м. Луганськ до м. Києва, тоді довелось все починати спочатку. І зараз знову. Саме тому я прийшов на онлайн тренінг «Розпочни свій бізнес», що пропонував ГУРТ. Маю мрію створити родинний бізнес і вже почав розробляти бізнес план».

Лариса, с. Гребінки, Київська область

«Коли розпочалася війна чоловік знову пішов захищати Батьківщину, а я вирішила стати надійним тилом й виробляти домашній сир, це і можливість заробляти кошти, і виробляти якісний крафтовий товар. Маючи статус учасника АТО, чоловікові раніше виділили земельну ділянку під фермерське господарство. І ми вже закупили нове стадо кіз для збільшення сировинної бази. Проте виникло багато питань: як продавати, яку ціну ставити, яку вибрати оптимальну організаційну форму ведення бізнесу. За цими знаннями я й прийшла на тренінг «Розпочни свій бізнес», який організовував Ресурсний центр ГУРТ».

 

Якщо ви розмірковуєте з чого розпочати свій бізнес, які послідовні кроки робити та де можна отримати стартовий капітал - запрошуємо і вас здобути унікальні знання і навички ефективного ведення підприємницької діяльності, долучившись до безплатного онлайн тренінгу «Розпочни свій бізнес». Для участі необхідно заповнити реєстраційну форму. Будь ласка, вказуйте актуальну електронну адресу для ведення комунікації з організаторами.

Один онлайн-тренінг складається з п’яти групових двогодинних сесій, які проведуть досвідчені та сертифіковані Міжнародною організацією праці тренери, а також індивідуальних консультацій щодо розроблення бізнес-плану.

Відібрані учасники отримають на вказану електронну пошту лист-запрошення від організаторів із усіма логістичними та програмними деталями.

 


Онлайн тренінги «Розпочни свій бізнес» організовує Ресурсний центр ГУРТ у рамках проекту «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні», який здійснюється Міжнародною організацією праці за фінансування Міністерства закордонних справ Данії та за підтримки Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.

Коментарі

Оксана Река    701 день тому   #  

Як зарееструватись на навчання?

  •   Пiдписатися на новi
ГУРТ   700 днів тому   #  

Добрий день, пані Оксано! В оголошенні надано посилання на реєстраційну форму. Будь ласка, перейдіть за ним та зареєструйтеся.

  •   Пiдписатися на новi
Марія Фотенко   700 днів тому   #  

Зареєструвалася 23.05, поки немає підтвердження, чи очікувати пізніше?

  •   Пiдписатися на новi
Алла Журавель   700 днів тому   #  

Добрий день, Марія. Дякуємо за реєстрацію. Зареєстрованим учасникам надійдуть електронні листи із запрошенням на тренінг, згідно формування груп на червень та липень.

  •   Пiдписатися на новi
Леонід Ліщук   695 днів тому   #  

Зареєструвався 25.05.2022р. Але поки немає підтвердження. Прошу інформувати, на які дати планується навчання?

  •   Пiдписатися на новi
ГУРТ   694 дні тому   #  

Добрий день, Леоніде. Дякуємо за реєстрацію. Зареєстрованим учасникам надійдуть електронні листи із запрошенням на тренінг, згідно формування груп на червень та липень.

  •   Пiдписатися на новi
Глава Даріана   685 днів тому   #  

Вітаю! Коли будуть результати відбору на червень і липень?

  •   Пiдписатися на новi
Алла Журавель   685 днів тому   #  

Добрий день. На червень групи вже сформовані, до 10 червня будуть поінформовані учасники навчальних груп на липень.

  •   Пiдписатися на новi
Глава Даріана   683 дні тому   #  

Дякую! Чекатиму.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.