bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Креативна Європа» в Україні та Асоціація Креативних Індустрій України організовують серію вебінарів
05.04.2021

В Україні щороку утворюються неймовірні проєкти в галузях культурних та креативних індустрій. Наприклад, лише програма ЄС «Креативна Європа» підтримала 11 325 проєктів впродовж 2014-2020 років, 38 з яких відбулися за участі українських організацій. За підтримки Українського культурного фонду у 2019 році підтримано 432 проєкти. І це далеко не всі ініціативи, які реалізовуються в кожному куточку України. Про якісь проєкти чув мало не кожен українець, а деякі значущі проєкти так і лишаються невідомими. Вочевидь, питання популяризації та комунікації культурних та креативних проєктів лишається відкритим та актуальним.

Для того, щоб культурні менеджери підвищили свою обізнаність про ефективні комунікації,Національтинебюро програми ЄС "Креативна Європа" в Україні спільно з Асоціацією Креативних Індустрій України організовують серію вебінарів від українських фахівців із комунікацій. Учасники отримають комплексне розуміння як правильно налагодити комунікацію з аудиторією свого проєкту, а також зможуть поставити свої питання та поспілкуватися з прогресивними представниками галузі.

Програма налічує 5 вебінарів, які відбудуться протягом квітня-травня:

08.04 «Визначення каналів комунікації та робота з ними»

Спікерка: Анна Бурдіна, менеджерка з комунікацій, менеджерка фестивалю американського кіно «Незалежність» в Україні, організаторка «Українських кіноднів у Гельсінкі» (Фінляндія). Раніше працювала з Одеським міжнародним кінофестивалем, КМКФ «Молодість», Міжнародному фестивалі сучасного мистецтва ГОГОЛЬFEST. Анна розповість про правильне визначення цілей комунікації, обрання каналів комунікації, планування комунікаційних кампаній.

Реєстрація до 7.04:https://forms.gle/o86uTzirKpFTz5FS7 

15.04 «Побудова бренду» 

Спікерка: Олена Тараненко, бренд-стратег, партнер брендингового агентства «Тень», яке розробляє бренд-стратегії для компаній, що представляють малий і середній бізнес. Олена розкаже про те, як бренду говорити з людьми так, щоб бути почутим, зрозумілим, прийнятим та полюбленим.

Реєстрація до 14.04:https://forms.gle/tKgsZjd6gsffeBgy5 

22.04 «Контент-стратегія в SMM» 

Спікерка: Зоя Лобод, співвласниця digital-агентства LOBODS, digital-консультантка із понад 6-річним досвідом. Поговоримо про комплексну SMM-стратегію та контент-стратегію в digital.

Реєстрація до 21.04:https://forms.gle/DLYQqN47h5vBjxvM7 

29.04 «Візуальні комунікації»

Спікер: Ярослав Белінський, експерт з візуальних комунікацій та брендингу, графічний дизайнер, засновник та голова Асоціації Design4Ukraine. Ярослав розкриє питання візуальних комунікацій. 

Реєстрація до 28.04:https://forms.gle/R61a3ejw5NSGajsw6 

06.05 «Медіапартнерства та міжгалузеві взаємодії» 

Карина Борзаківська, менеджерка із комунікацій та партнерств Асоціації креативних індустрій України (CIAU) та офіційного представництва фестивалю Cannes Lions в Україні. PR-директорка Форуму креативних індустрій поділиться досвідом залучення та взаємодії із інформаційними партнерами, розповість про вдалі креативні колаборації.

Реєстрація 05.05: https://forms.gle/PriVBjhwjJ5yyQLw9 

Участь у вебінарах безкоштовна за умови попередньої реєстрації. Всі відібрані учасники отримають підтвердження про участь напередодні заходу. 

ДОВІДКА:

«Креативна Європа» — це рамкова програма Європейського Союзу, спрямована на підтримку культурного, креативного та аудіовізуального секторів. Метою програми є розвиток сектору культурних та креативних індустрій (ККІ) в країнах Європи, посилення конкурентоспроможності європейської аудіовізуальної продукції, а також забезпечення промоції та захисту культурного та мовного розмаїття. 

Асоціація Креативних Індустрій України (англ. Creative Industries Associations of Ukraine – CIAU) – громадська спілка, яка створює продукти та надає послуги для розвитку креативних індустрій в Україні, а також популяризує українських представників культурних та креативних індустрій на міжнародних ринках.

Контакти

Коментарі

Ірина Лисенко   1113 днів тому   #  

Доброго дня. Чи будуть надаватися сертифікати після участі у вебінарах?

  •   Пiдписатися на новi
Карина Борзаківська   1113 днів тому   #  

Ні, сертифікату не буде. У нас теоретичні вебінари без практики :)

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.