bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Працюємо у Google Workspace ефективно: налаштування хмарного сховища»
18.03.2021

Ресурсний центр ГУРТ та Лабораторія цифрової безпеки запрошують менеджерів українських організацій громадянського суспільства взяти участь у вебінарі «Працюємо у Google Workspace (G Suite)  ефективно: налаштування хмарного сховища», що відбудеться у понеділок, 29 березня 2021 року.

Звертаємо увагу, що з листопада 2020 року  G Suite перейменований на Google Workspace.

Відвідайте цей вебінар, щоб дізнатися:

  • як та навіщо впровадити Shared Drive у вашій організації

  • як Shared Drive може вирішити проблему із нестачею місця у хмарному сховищі

  • як організувати продуктивну роботу в хмарі для організації

  • як автоматизувати збереження даних з ПК у хмару

Дата: 29 березня 2020 року

Час: 17:00-18:00 (тривалість – 1 година)

Реєстрація за посиланням.

Спікери вебінару:

Максим Луночкін та Антон Кушнір – тренери і консультанти у сфері інформаційно-комунікаційних технологій для ОГС, співзасновники «Лабораторії цифрової безпеки» – організації, що працює для зниження ризиків та можливих наслідків загроз у цифровому світі для неурядових організацій.

Нагадуємо, що неприбуткові організації можуть безкоштовно отримати Google workspace та інші можливості Google for nonprofits.

Вебінар проводиться в межах проєкту «Акселератор цифрової трансформації: посилення впливу ОГС завдяки впровадженню технологій», що реалізується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.  

Контакти

Коментарі

Олекса Стасевич   1129 днів тому   #  

Було би добре, якщо цей вебінар ви провели з використанням платформи відеоконференцій Google Meet з тим, щоби можна було знайомитися з функціоналом безпосередньо з використанням платформи. В иншому випадку цінність інформації знижується.

  •   Пiдписатися на новi
Мазипчук Максим   1129 днів тому   #  

Добрий день! Тема вебінару стосується налаштування роботи хмарного сховища, насамперед Shared Drive. Про функціонал Google Meet розповідати не будемо ). Для проведення навчальних заходів онлайн суб'єктивно віддаємо перевагу Zoom.

  •   Пiдписатися на новi
Олекса Стасевич   1129 днів тому   #  

Google Workspace - це екосистема, логічно використовувати інструментарій середовища. Минулого разу, на жаль, не вдалося це покрити в достатній мірі, а Зум є платним інструментом.

  •   Пiдписатися на новi
Віктор Лесик   1122 дні тому   #  

Доброго дня. А підкажіть будь ласка, де можна буде знайти запис вебінару чи хоча б презентацію? Хочу поділитися з колегами

  •   Пiдписатися на новi
Мазипчук Максим   1122 дні тому   #  

Добрий день! Запис доступний на ФБ сторінці ГУРТа https://www.facebook.com/gurt.org.ua/videos/159175202739995/. Презентацію та запис також опублікуємо на порталі ГУРТ.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.