bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Процес переходу на G Suite: міграція пошти, перенесення календарів і контактів»
07.08.2020

Програма технологічної підтримки неприбуткових організацій України (TechSoup Україна) та Лабораторія цифрової безпеки запрошують менеджерів українських організацій громадянського суспільства взяти участь у вебінарі «Процес переходу на G Suite: міграція пошти, перенесення календарів та контактів», що відбудеться у четвер, 13 серпня 2020 року.

Відвідайте цей вебінар, щоб дізнатися:

  • ·       як побудувати процес переходу на платформу G Suite
  • ·       як перенести стару пошту, календарі і контакти
  • ·       як використовувати Google Groups для організаційних завдань
  • ·       як впровадити Google Meet та Shared Drive у вашій організації

Дата: 13 серпня 2020 року

Час: 17:00-18:30 (тривалість – 1 год 30 хв)

Реєстрація за посиланням.

Спікери вебінару:

Максим Луночкін та Антон Кушнір – тренери і консультанти у сфері інформаційно-комунікаційних технологій для ОГС, співзасновники «Лабораторії цифрової безпеки» – організації, що працює для зниження ризиків та можливих наслідків загроз у цифровому світі для неурядових організацій.

З 2016 року Ресурсний центр ГУРТ у партнерстві з TechSoup реалізовує Програму технологічної підтримки НПО України (TechSoup Україна), яка пропонує неприбутковим організаціям програмне забезпечення відомих ІТ-компаній на пільгових умовах.

Вебінар відбуватиметься в межах проекту «Акселератор цифрової трансформації: посилення впливу ОГС завдяки впровадженню технологій», що реалізується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Контакти

Коментарі

Олекса Стасевич   1350 днів тому   #  

Друзі! Дякую за запрошення. Будь ласка, спробуйте провести вебінарн безпосередньо у Google Meet замість Zoom. Це допоможе краще познайомитися з наявним інструментарієм та порівняти його з иншими рішеннями, на мій погляд.

  •   Пiдписатися на новi
Мазипчук Максим   1348 днів тому   #  

Вітаю! Дякуємо за інтерес та пропозицію. Плануємо використовувати Zoom, оскільки він дозволяє транслювати вебінар у FB і охопити більшу аудиторію. З повагою, Максим Мазипчук.

  •   Пiдписатися на новi
Олекса Стасевич   1348 днів тому   #  

Максиме, доброго дня. Google Meet так само дозволяє транслювати подію. Для цього потрібно створити подію в календарі, дивіться як:
1. https://prnt.sc/tx6jl8
2. https://prnt.sc/tx6kin

На мій погляд, дуже дивно виглядає представляти G Suite, використовуючи стороннє рішення. Як в такому разі показати переваги системи?

Зі свого боку може вам допомогти зі створенням події.

  •   Пiдписатися на новi
Мазипчук Максим   1347 днів тому   #  

Вітаю! Дякую за пропозицію допомоги :) Для проведення онлайн-навчання поки що надаємо перевагу Zoom. Будемо раді бачити вас на вебінарі. З повагою, Максим Мазипчук.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.