bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГУРТ запрошує на вебінар «Як відкриті дані можуть допомогти створити безпечне середовище у громаді»
14.05.2020

У четвер, 21 травня 2020 року, о 17:00 Ресурсний центр ГУРТ запрошує лідерів та менеджерів організацій громадянського суспільства, представників органів місцевого самоврядування на безплатний антикризовий вебінар «Як відкриті дані можуть допомогти створити безпечне середовище у громаді», спікерами якого будуть Павло Худ, Український католицький університет, та Яків Рогалін, Донецький міський благодійний фонд «Доброта».

Інформаційні маніпуляції, які мають місце навколо ситуації з коронавірусом у всьому світі, спричинили панічні настрої та відчуття небезпеки у суспільстві, що може призвести до значних деструктивних наслідків. Під час вебінару ми обговоримо ефективні способи використання відкритих даних для проведення інформаційних кампаній та роз’яснювальної роботи серед населення для формування безпечного середовища у громаді.

Дата: 21 травня 2020 року

Час: 17:00 – 18:30

Реєстрація відкрита до 10:00 20 травня 2020 року.

Зверніть увагу! Підключитися до вебінару необхідно о 16:55 (за 5 хвилин до початку). Підтвердження реєстрації та посилання на вебінар організатори надішлють зареєстрованим учасникам на вказану під час реєстрації електронну адресу. Якщо після реєстрації ви не отримали підтвердження, будь ласка, перевірте папку спам.

Вебінарна кімната одночасно доступна для 100 учасників. Якщо ви не встигли увійти, будь ласка, приєднуйтеся до трансляції на Facebook-сторінці ГУРТа, яка розпочнеться одночасно із запуском вебінару.

Вебінар є частиною кампанії Ресурсного центру ГУРТ «Фізичне дистанціювання. Соціальна згуртованість!».

Чекаємо вас на вебінарі і бажаємо міцного здоров’я та здорового глузду!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.