bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг для тренерів за методикою МОП «РВСБ» для представників організацій
06.04.2020

Ваша організація займається питаннями вдосконалення підприємницьких навичок і планує або вже допомагає іншим поліпшити свій бізнес. Тоді методика Міжнародної організації праці «Розпочни та вдосконалюй свій бізнес» (далі – РВСБ) – ідеальна можливість для вас! Дедлайн продовжено до 24 квітня 2020 року.

РВСБ – одна з найбільших у світі навчальних програм з управління бізнесом, що допомагає підприємцям започатковувати та розвивати свій бізнес. Серед її бенефіціарів – організації з розвитку бізнесу / НУО, потенційні та діючі підприємці.

Ця програма надає можливість стати частиною глобальної мережі тренерів, майстер тренерів та партнерських установ (державних і приватних). ЇЇ перевагою є система відбору, сертифікації та моніторингу тренерів, що забезпечує високий рівень знань.

Запрошуємо до участі у навчанні, що проводитиметься у межах спільної ініціативи Проекту МОП «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні», що фінансується Урядом Данії, та урядової програми «Доступні кредити 5-7-9».

Якщо Вас як представника організації, що займається питанням удосконалення підприємницьких навичок і планує або вже допомагає іншим поліпшити свій бізнес, зацікавила участь у тренінгу для тренерів РВСБ та у Вас вже є попередній досвід проведення тренінгів із підприємництва та досвід підприємницької діяльності, будь ласка, додайте резюме та заповніть анкету за посиланням.

Ви вільно володієте англійською та готові взяти участь в англомовному тренінгу? Тоді переходьте за посиланням.

Тривалість тренінгу – 9 днів.

Заявки приймаються до 24 квітня 2020 року. Якщо у вас є додаткові запитання, пишіть на електронну пошту [email protected]

Поспішайте, адже кількість місць обмежена!

Контакти

Коментарі

Людмила Слюсарева    1429 днів тому   #  

Доброго дня. Чи є вже результати відбору за програмою?

  •   Пiдписатися на новi
Катерина Полякова   1429 днів тому   #  

Добрий день!

Із додатковими запитаннями, будь ласка, звертайтеся до організатора тренінгу для тренерів - Міжнародної організації праці - за вказаними під повідомленням контактами.

З повагою,
Катерина

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.