bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Школа організацій з розвитку підприємництва
13.03.2020

17 березня 2020 року закінчується прийом заявок до Школи організацій з розвитку підприємництва, що має на меті формування нових та розвиток існуючих організацій з розвитку підприємництва у невеликих містах України. 

Завдяки програмі організації зможуть краще розуміти та професійно представляти інтереси малого та середнього бізнесу, працювати над активним залученням підприємців до місцевого економічного врядування, налагодженням діалогу між владою та підприємцями та покращенням місцевого бізнес-середовища.

Школа організацій з розвитку підприємництва реалізується за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» у співпраці з компанією CIVITTA.

Школа організацій з розвитку підприємництва складається з двох компонентів. Фокус першого компоненту, що реалізується CIVITTA, - залучення МСП до місцевого економічного врядування, налагодження діалогу та об’єднання зусиль влади та підприємців для місцевого економічного розвитку. Другий компонент, реалізація якого розпочнеться незабаром, спрямований на моніторинг діяльності місцевої влади та збільшення прозорості у взаємодії локального бізнесу з владою.

Учасниками Школи організацій з розвитку підприємництва, а саме 1-го компоненту “Розвиток завдяки співпраці”, можуть стати неурядові організації та ініціативні групи з невеликих міст (з населенням до 100 тис. осіб), що працюють у сферах адвокації, правозахисту, консультування, розбудови зв’язків, тощо.

В рамках програми учасники дізнаються, як організаціям з розвитку підприємництва долучитись до місцевого економічного врядування та формування місцевої підприємницької екосистеми, отримають необхідні знання про моделі організацій з розвитку підприємництва та управління ними, сфокусуються на розбудові партнерських мереж та розробці ключових послуг та проєктів, дізнаються про залучення фінансування. Окрім  того, учасники Школи організацій з розвитку підприємництва отримають індивідуальну менторську підтримку та можливість залучити грантове фінансування до 7000 долл. США на реалізацію власних ініціатив, спрямованих на підтримку МСП.

Ознайомитись з детальною інформацією про програму та заповнити заявку на участь у Школі організацій з розвитку підприємництва (1-й компонент: «Розвиток завдяки співпраці» ОРП) можна за посиланням:bit.ly/shkola_orp. Організатори планують відібрати щонайменше 25 учасників з 15+ міст / громад.

Прийом заявок триватиме до 17 березня 2020 року включно.

 

Коментарі

Наталя Криворучко   1503 дні тому   #  

Як подати заявку?

  •   Пiдписатися на новi
Ксенія Маслова   1501 день тому   #  

Наталлю, доброго дня. Подати заявку можна за посиланням bit.ly/shkola_orp_apply

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.