bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінгова програма в рамках проєкту «Зміцнення демократичного врядув
25.11.2019

Громадська організація «Стратегії і технології ефективного партнерства» (ГО «СТЕП», м.Запоріжжя) запрошує громадські об’єднання, які нещодавно розпочали свою діяльність і прагнуть активно займатись розвитком своїх громад, до участі (на конкурсній основі) в тренінговій програмі та подальшій спільній роботі в рамках проєкту «Зміцнення демократичного врядування» (далі - Проєкт).

Цільові території:

Об’єднані територіальні громади, а також малі (до 50 тис. мешканців) і середні (до 100 тис. мешканців) міста Запорізької, Дніпропетровської, Донецької і Харківської областей. Участь громадських об’єднань з більших міст цільових регіонів також є потенційно можливою і залежатиме від кількості заявок та наданої інформації.

Цільові аудиторії:

1) громадські об’єднання, зареєстровані переважно протягом 2017-2019 років, діяльність яких орієнтована на розвиток громад та посилення громадянського суспільства на місцевому рівні; 2) ініціативні групи, що мають намір створити громадське об’єднання “розвиткового” спрямування у найближчі 2-3 місяці.

Ми плануємо залучити до проєкту до 25 представників/представниць громадських об’єднань чи ініціативних груп (орієнтовно по 2 особи від однієї НУО / ініціативної групи).

Навчання й консультаційна підтримка в межах Проєкту є безкоштовними. Витрати на участь у тренінгах (проїзд, проживання, харчування під час занять) покриваються за кошти Проєкту. Два 3-денні тренінги попередньо заплановані на середину березня та середину квітня 2020 року і відбудуться в місті Запоріжжі.

Обов’язкова умова для лідерів/ок ініціативних груп — бажання та готовність зареєструвати громадську організацію протягом першого етапу Проєкту (до лютого 2020 р.).

Як долучитися до участі?

Щоб взяти участь у Проєкті, просимо до 10.12.2019 р. (включно) заповнити гугл-форму

за посиланням https://forms.gle/yNuERUUvNpzX8zeo8 або анкету, що розміщена за посиланням нижче на сайті ГО “СТЕП”, та надіслати її на електронну адресу: hromada.zp@gmail.com.

Від однієї організації (ініціативної групи) можуть подаватися до трьох осіб. ГО «СТЕП» залишає за собою право зменшувати кількість відібраних учасників/ць від однієї організації (ініціативної групи) для дотримання ґендерного балансу, представництва різних територій і населених пунктів.

Як дізнатися про результати?

Про результати відбору всі, хто подав заявки, будуть поінформовані на електронну пошту орієнтовно до 20.12.2019 р. (якщо конкурс не буде продовжено). Протягом січня 2020 року всім громадським об’єднанням, представники/ці яких будуть відібрані для участі в Проєкті, ми запропонуємо укласти меморандуми про співпрацю.

Як дізнатися більше про Проєкт?

Ознайомитись з детальною інформацією про цілі, завдання та зміст Третьої фази Проєкту, графіком проведення заходів й очікуваними результатами можна на сайті ГО “СТЕП” за посиланням: http://www.stepngo.in.ua/proekty/sdg-2019-2020/

Додаткову інформацію можна отримати за електронною адресою hromada.zp@gmail.com 

Додатки (файли):

  1. Запрошення до участі у навчальній програмі та інших заходах проєкту.

  2. Анкета для учасників/ць проєкту «Зміцнення демократичного врядування» (2019-2020).

  3. Детальна інформація про цілі, завдання та зміст Третьої фази Проєкту.

  4. Орієнтовний план-графік Проєкту на 2019-2020 рр.

Контакти

Коментарі

Олена Романенко   1611 днів тому   #  

Добрий день. Скажіть Луганська обл не приймає участь?

  •   Пiдписатися на новi
Інна Стащук   1611 днів тому   #  

Добрий вечір. Так, для цього етапу проєкту цільовими є названі чотири області: Запорізька, Дніпропетровська, Донецька, Харківська.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.