bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Бізнес-майстерня програми «Fit for Partnership with Germany» (Харків)
22.05.2018

30 травня 2018 року Департаментом з підвищення конкурентоспроможності регіону облдержадміністрації спільно із програмою «Fit for Partnership with Germany» Федерального міністерства економіки та енергетики Німеччини у конференц-залі Харківської торгово-промислової палати буде проведено бізнес-майстерня «Співпраця з Німеччиною. Міфи і реальність». Участь безкоштовна за умов реєстрації. 

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Проект програми доступний за посиланням.

Цільова аудиторія: керівники підприємств малого та середнього бізнесу, менеджери відділів збуту, суб’єкти підприємницької діяльності – фізичні особи підприємці, що зацікавлені у розширені ділового співробітництва з Німеччиною.

У рамках бізнес-майстерні директор проектного офісу у Києві Світлана Степащенко презентує для бізнесменів Слобожанщини можливості Програми. Учасники заходу матимуть змогу отримати корисну інформацію щодо:

  • знайомства із Німеччиною, як економічним партнером;
  • індивідуальних консультацій стосовно програм – стажування;
  • встановлення контактів з німецькими компаніями;
  • можливостей реалізації власної продукції на ринках ФРН;
  • набуття знань стосовно особливостей адміністрування внутрішніх податків ЄС;
  • отримання практичного досвіду ведення переговорів із потенційними партнерами;
  • виходом на випускників з 19 країн-партнерів Програми у різних сферах господарської діяльності.

Місце проведення: м. Харків, пр. Московський, 122-Б, конференц-зала Харківської торгово-промислової палати. Участь безкоштовна. Кількість місць обмежена.

Реєстрація учасників з 9:30 по 10:00 виключно за даними попередньої електронної реєстрації за посиланням.

Довідково:  Фінансування Програми здійснює Федеральне міністерство економіки та енергетики Німеччини і включає в себе: оплату житла, харчування (напівпансіон), страхування, поїздки по Німеччині в обмеженій кількості в рамках програми (індивідуальні зустрічі, семінари, виставки).

Програма «Fit for Partnership with Germany» унікальна тим, що створює взаємовигідну ситуацію на ринку для всіх її учасників. Під час перебування в Німеччині підприємці Харківської області ознайомляться з сучасним обладнанням, інноваційними технологіями. Підприємство, що направляє свого співробітника для участі у Програмі отримує зиск від нових контактів, знань та професійних навичок спеціаліста. Результатом стає укріплення та розширення економічних зв’язків між країнами-партнерами, зокрема між Україною та Німеччиною.

Чотиритижнева програма перебування у Німеччині включає в себе тренінги з менеджменту та групові відвідання підприємств. Крім того, передбачена можливість індивідуальних зустрічей з потенційними діловими партнерами. Ці зустрічі покликані налагодити українсько-німецьке співробітництво та мають на меті сформувати основу для довгострокових партнерських відносин.

Випускники отримують можливість створити мережеві структури (асоціації випускників) та обмінюватися знаннями. Для німецьких підприємств вони є контактними особами та допомагають укріплювати та розширювати економічні відносини між країнами.

Подія на FB: https://www.facebook.com/events/402057293627643/

Контакти

  • Харків
  • пр. Московський
  •  122-Б
  • Департамент з підвищення конкурентоспроможності регіону Харківської облдержадміністрації
  • https://www.facebook.com/events/402057293627643/

Коментарі

Олег Дригайло   2157 днів тому   #  

Дякуємо Вам за корисну інформацію, яку портал надає на постійній основі.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.