bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Лекторій ВУМ «Мислити критично – це…?»
06.09.2017

Лекторій ВУМ «Мислити критично – це…?», що відбудеться 5 жовтня в Києві.

Лекторій ВУМ «Мислити критично – це…?»

Гірко визнавати, що нам “вішають лапшу на вуха” тільки тому, що ми самі дозволяємо це робити. Шалений потік інформації з різних ЗМІ та Інтернету – це головна «зброя», яку використовують проти нас щодня. Ефективність цієї «зброї» залежить від того, наскільки людина вміє піддавати сумніву отриману інформацію, тобто вміє мислити критично. Саме відсутність навичок критичного мислення у більшості українців грає на руку політикам. Вони успішно маніпулюють суспільною свідомістю, вводять в оману і, зрештою, роблять все на свою користь. Доказом того, що в них це добре виходить, є той стан, в якому зараз знаходиться Україна.

Що значить – мислити критично? Чому так важко набути цих навичок? Як позбавитись застарілих шаблонів мислення? Про це поговоримо під час лекторію.

Публічний лекторій проводиться з метою підтримки ВУМ. Розмір внеску: до 25 вересня включно – від 200 грн., з 26 вересня – від 250 грн. Після здійснення оплати зареєструйтесь за посиланням.

Місце проведення: Реанімаційний Пакет Реформ, Київ, вул. Ольгинська, 6, 2 поверх, оф. 21.

Спікери лекторію: 

  • Олексій Карачинський – військовий психолог, психотерапевт, співзасновник «Театру Переселенця», соавтор курсу «Вступ до критичного мислення» на ВУМ online. 
  • Ярослав Юрчишин – громадський діяч, експерт у галузі адвокації та боротьби з корупцією, виконавчий директор Transparency International Ukraine, співголова Ради коаліції Реанімаційний Пакет Реформ.

Приєднуйтесь до події на Facebook, щоб бути в курсі новин.

Коментарі

Ірина Кашина   2416 днів тому   #  

Звертаємо увагу, що місце події змінено. Нова локація: м. Київ вул. Ольгинська, 6, 2 поверх, оф. 21, «Реанімаційний Пакет Реформ».
Слідкуйте за інформацією тут: https://vumonline.ua/event/critical-thinking-is/

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.