bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма стажування LEAD Programme у Великобританії
15.02.2017

Україно-британський Сіті Клуб у Лондоні, під егідою Міністерства Освіти і Науки України, запрошує студентів українських університетів провести два тижні у столиці Великобританії. Дедлайн - 31 березня 2017 р. (далі - англ.)

Програма має на меті ознайомити студентів з фаховим середовищем, етикою роботи, культурою ведення бізнесу та системою державного управління у Великобританії. Учасники проекту матимуть змогу завітати до установ державного сектору та органів місцевого самоврядування Англії, а також до провідних компаній світу розташованих у Лондоні. У ході програми вони здобудуть практичні знання та навички у різних професійних сферах, котрі стануть у нагоді в їх подальших кар’єрах, та отримають уявлення про реалії життя в одній з найбільших культурних та бізнесових столиць світу. Передбачається, що пiсля повернення додому учасники зможуть пройти стажування в органах державної влади України та використають надбані знання для реалізації суспільно-орієнтованих ініціатив.

Відбір студентів відбуватиметься на основі подання письмової заяви на участь у програмі та кваліфікаційної співбесіди по Skype з організаторами проекту. Деталі програми – у додаткових файлах, анкету необхідно заповнити онлайн на сайті https://www.surveymonkey.co.uk/r/LEADProgramme2017. Також у прикріплених файлах додається шаблон анкети для ознайомлення студентів із її наповненням і питаннями.

Організатори покривають більшу частину витрат, включно з перельотом, житлом, візовим сбором, страхуванням, витратами на транспорт, харчування, освітню та культурну програму під час перебування в Лондоні. Але учасники самостійно оплачують вартість оформлення закордонного паспорта (якщо його нема), а також пересування в межах України (поїздки до посольства Великобританії та аеропорту).

Ви можете знайти додаткову інформацію про програму на сторінці в Facebook (https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1292612230819005&id=652008551546046) та на сайті http://lead.com.ua.

 

Контакти

Коментарі

Катерина Артюх   2614 днів тому   #  

Доброго дня! Питання: навність статусу студента це обов'язкова вимога?

  •   Пiдписатися на новi
Наталія Ковб   2606 днів тому   #  

Катерино, умовою подачі є або статус студента, або наявність досвіду роботи в державному секторі.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.