bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Школа для жінок із числа ВПО «Як стати блогером?»
30.12.2016

Школа для жінок із числа внутрішньо переміщенних осіб із Донецької, Луганської, Дніпропетровської та Полтавської областей, які хочуть і прагнуть стати блогерами, відбудеться 16-19 лютого 2017 р. у тренінговому центрі «Mama Cares». Дедлайн - 1 лютого 2017 р.

Школа для жінок із числа внутрішньо переміщенних осіб, які хочуть і прагнуть стати блогерами, відбудеться 16-19 лютого 2017 року - у тренінговому центрі “Mama Cares” (село Кипячка, Київська область), - у рамках Програми, що її реалізовує громадська організація “Фундація Прав Людини” - за підтримки Фонду Чорноморського співробітництва (Black Sea Trust for Regional Cooperation).

До участі у Школі запрошуються жінки із Донецької, Луганської, Дніпропетровської та Полтавської областей, які є внутрішньо переміщенними особами, і мають на меті опанувати або покращити навички блогерства (у різних форматах - тексти, аудіо, відео, мультимедіа).

Щоб потрапити на тренінг, заповніть будь ласка до 1-го лютого 2017 року анкету за посиланням .

Відбір проводиться до 1-го лютого, після чого всі відібрані учасниці отримають персональні запрошення на Школу. Всі витрати, пов’язані із переїздом до місця проведення Школи, харчуванням та проживанням, покриває “Фундація Прав Людини” - за кошти Фонду Чорноморського співробітництва у рамках Програми по захисту прав внутрішньо переміщенних жінок “commUNITY”.

Мета проекту - посилення професіоналізму лідерів жіночих організацій, особливо у сільській місцевості, у сферах онлайн правозахисту, а також - розвиток блогерства для запобігання конфліктів та ведення мирних переговорів шляхом об’єднання лідерів у Дніпропетровській, Полтавській, Луганській і Донецькій областях в єдину блог-платформу.

Тренерами у рамках Школи виступлять

  • Ірина Ткаченко, доцент, кандидат філологічних наук кафедри видавничої справи та редагування КДПУ, засновник мережі медіа-кемпів “Чистий простір”, автор проектів “Мости до міста”, “Smart city day”, “Book camp read & travel”
  • Вікторія Талашкевич, координатор “Прес-клубу реформ”, спів-засновник медіа-групи “весь Кіровоград”, консультант проекту #tech2empower в Україні, ведуча телепрограм
  • Андрій Флоренко, журналіст сайту “Тусовка”, спеціаліст з верстки газети “Україна-Центр” та журналу “Ланруж”, керівник громадської організації “Турбота”.

Детальніша інформація - на сайті “Фундації Прав Людини” - http://uhrf.org/

Тренінг-центр “Mama Cares”

Контакти

Коментарі

Олександр Коваленко   2662 дні тому   #  

Чудова тема, але лектори викликають сумніви. Вони відомі блогери?

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.